29.07.2011. / 15:25

Autor: Totalsport

Domenechu milijun eura odštete od FFF-a

Francuska novinska agencija AFP navodi kako dogovor između predsjednika FFF-a Noela Le Graëta i Domenecha još mora potvrditi Izvršni odbor saveza na sastanku koji će se održati u Parizu 4. kolovoza, ali vjeruje se da će to biti tek formalnost

Raymond DomenechRaymond DomenechBivši izbornik francuske nogometne reprezentacije Raymond Domenech postigao je dogovor s Francuskim nogometnim savezom (FFF) oko visine odštete zbog njegove prijevremene smjene nakon debakla na SP-u u Južnoafričkoj Republici.

Francuska novinska agencija AFP navodi kako dogovor između predsjednika FFF-a Noela Le Graëta i Domenecha još mora potvrditi Izvršni odbor saveza na sastanku koji će se održati u Parizu 4. kolovoza, ali vjeruje se da će to biti tek formalnost.

Podsjetimo, Domenech se izblamirao s francuskim reprezentativcima tijekom grupne faze natjecanja u Južnoj Africi. Osim što su ispali u možda i najlakšoj skupini Svjetskog prvenstva, igrači su izborniku odbili poslušnost bojkotiravši trening nakon što je iz kadra potjerao Nicolasa Anelku. Stoga je Domenech smijenjen, ali je potom podigao tužbu tražeći odštetu u visini od 2.9 milijuna eura jer mu je ugovor o radu raskinut prije njegova isteka i bez njegove suglasnosti.

Konačni pravorijek trebao je donijeti Radni sud, ali nakon dogovora dviju strana za procesom neće biti potrebe.

Vezane vijesti

Francuski nogometni savez dobio novog predsjednika

Francuski nogometni savez dobio novog predsjednika

Francuski nogometni savez (FFF) dobio je u subotu novog predsjednika. U prvom krugu glasovanja pobjedu je odnio Noël Le Graët. U izboru u kojem su uz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika