30.07.2011. / 13:11

Autor: Totalsport

Pletikosa: Zbog Celtica sam izgubio veliki novac, a sada sam odbačen

To je za mene golemo razočaranje. Uistinu sam želio igrati za Celtic. Mislim da sam pogriješio što sam pristao ostati na probi dulje od tri dana i što sam pristao odigrati dvije prijateljske utakmice – rekao je Pletikosa

Stipe PletikosaStipe Pletikosa"Stipe Pletikosa slomljenog je srca u petak u zračnoj luci u Glasgowu čekao let koji će ga odvesti kući", objavio je u subotnjem broju The Scottish Sun.

Škotski dnevnik donio je izjavu razočaranoga 32-godišnjeg vratara hrvatske nogometne reprezentacije nakon što su mu u Celticu nakon desetodnevne probe priopćili da nisu zainteresirani za njegove usluge.

- To je za mene golemo razočaranje. Uistinu sam želio igrati za Celtic. Mislim da sam pogriješio što sam pristao ostati na probi dulje od tri dana i što sam pristao odigrati dvije prijateljske utakmice – rekao je Pletikosa nastavivši:

- Raskinuo sam ugovor sa Spartakom koji mi je jamčio mnogo novca samo zato jer sam procijenio da ću tako lakše dobiti ugovor u Celticu. Bio sam spreman prihvatiti tri puta manju plaću no što sam imao u Moskvi. Sada moram tražiti drugi klub.

- Osjećam da sam zaslužio ugovor. Siguran sam da bih bio dovoljno dobar golman za Celtic – zaključio je Splićanin.

Prema navodima Scottish Suna, Pletikosa je u Spartaku imao zajamčenu plaću od milijun eura. Ugovor mu je vrijedio do kraja iduće godine.

Zbog Celtica je Pletikosa, navodi također škotski dnevnik, odbio ponude iz Grčke, Italije i Portugala.

Na koncu se nije svidio treneru Neilu Lennonu, koji se sada okrenuo dovođenju Juventusova Austrijanca Alexa Manningera.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika