01.08.2011. / 16:37

Autor: Nacional.hr

Švedski lovci na blago snimili NLO na dnu Baltičkog mora?

"Pored savršeno okruglom objekta nalazi se brazda duga oko 300 metara, što upućuje na to da je objekt premješten ili vučen po dnu prije svog zaustavljanja", izjavio je lovac na blago Peter Lindberg

Foto: www.aftonbladet.seFoto: www.aftonbladet.seŠvedski lovci na blago su na dnu Baltičkog mora sonarom otkrili okrugli objekt promjera 20 metara, nakon objavljivanja snimaka u javnosti počelo se nagađati kako je riječ o NLO-u, prenosi portal Aftonbladet.

Savršeno okrugli objekt snimljen je na dubini od 87 metara, istraživači pretpostavljaju kako je objekt na snimci od betona, željeza ili kamena. Dodaju kako su Nijemci i Rusi u prošlosti često bili aktivni u pomorskom području između Švedske i Finske.

"Pronalaženje čudnih stvari na dnu mora je uobičajeno, ali u 18 godina bavljenja ovim poslom, nisam naišao na nešto slično. Pored savršeno okruglom objekta nalazi se brazda duga oko 300 metara, što upućuje na to da je objekt premješten ili vučen po dnu prije svog zaustavljanja", izjavio je lovac na blago Peter Lindberg.

Vezane vijesti

Video: Izvanzemaljci sve neoprezniji

Video: Izvanzemaljci sve neoprezniji

Jedan putnik snimio je NLO-e dok je letio avionom iznad Francuske. Snimio je nekoliko fotografija neba kroz prozor zrakoplova, a kasnije je zamijetio… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika