01.08.2011. / 16:57

Autor: Nacional.hr

Hashim Thaci naredio opću mobilizaciju špijuna

Naredba se odnosi na policiju, sigurnosne snage i obavještajne službe kako bi se suzbili propusti u provođenju mjera zabrane uvoza i izvoza sa BiH i Srbijom

Hashim Thaci  Hashim Thaci Kosovski premijer Hashim Thaci naredio je opću mobilizaciju sigurnosnih agencija.

Novinska agencija Republike Srpske, Srna, javlja kako je to učinio zbog spremnosti 'u slučaju povrede državnog suvereniteta i teritorijalnog integriteta Kosova'. Naredba se odnosi na policiju, sigurnosne snage i obavještajne službe kako bi se suzbili propusti u provođenju mjera zabrane uvoza i izvoza sa BiH i Srbijom.

Srna izvješćuje kako je to izjavio nakon hitnog sastanka Savjeta za sigurnost Kosova te kako je preuzeo ulogu 'glavnog zapovjednika'. Naredio je sigurnosnim agencijama da djeluju zajedno s međunarodnim tijelima na Kosovu kako bi se uspostavila sloboda kretanja ljudi i roba. Izdan je i nalog svim državnim institucijama za poduzimanje mjera potrebnih za opskrbu pomoći ugroženom stanovništvu na sjeveru Kosova, kako bi se spriječila moguća humanitarna kriza.

Na hitnom sastanku Savjeta za sigurnost zaključeno je da su 'sigurnosne agencije Kosova 25. srpnja djelovale na bazi Ustava i zakona Kosova s ciljem uspostavljanja reda i zakona na cijelom teritoriju Kosova'.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
2/6/11

stereo, 01.08.11. 17:44

E moj Thaci i ti si šupčina, kako znam ?
Služio sam vojsku zajedno sa njime u Črnomelju kod Novog Mesta. Stalno je skupljao šioce oko sebe a oni su se već tada prema njemu odnosili kao prema bogu. Valjda je bio najškolovaniji među njima ili tako nešto.


registracija
8/7/10

Maroje, 02.08.11. 11:11

Sa Thacijem nema zajebancije. Pametan, zgodan, odvažan. Delije čuvajte se.....


registracija
7/1/11

djani, 02.08.11. 15:18

Nedaj se Thaci,smiri bagru pravoslavnu.
umislili su da su veliki,a bit će biti manji od makova zrna hahaha


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika