02.08.2011. / 14:46

Autor: Nacional.hr

Kosovo: Bogdanović pozvao na nastavak okupljanja na barikadama

"Molim vas da se u što većem broju okupljamo i na miran način iskažemo volju i ciljeve te ne dozvolimo da na ovom prostoru zaživi kosovska država", izjavio je ministar na barikadi u mjestu Rudare

Goran Bogdanović (Wikipedia)Goran Bogdanović (Wikipedia)Srpski ministar za Kosovo i Metohiju Goran Bogdanović pozvao je stanovnike sjevernog Kosova na nastavak okupljanja na barikadama, pribranost i ostvarivanje ciljeva mirnim prosvjedima, izvještava B92.

"Molim vas da se u što većem broju okupljamo i na miran način iskažemo volju i ciljeve te ne dozvolimo da na ovom prostoru zaživi kosovska država", izjavio je ministar na barikadi u mjestu Rudare. Dodao je kako je ovo 'posljednji trenutak da se dostojanstveno izborimo za naše pitanje'. "I dalje nas čekaju pregovori kao i ovih dana, reći ću vam da su dosta naporni, teški, neizvjesni", rekao je ministar pred 2 000 okupljenih prosvjednika.

„Ovo nije geto, ovo je Srbija... Hoćemo slobodu kretanja ljudi, hoćemo se vratiti dijalogu. Da bi se to dogodilo, ova kriza se mora riješiti kako smo mi tražili. Čekamo povratne informacije. Za sada, Priština nije spremna na razgovor", rekao je šef pregovaračkog tima Beograda Borko Stefanović u Rudaru, na cestovnoj barikadi prema graničnom prijelazu Jarinje.

Vezane vijesti

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Kosovo: U sukobu na prijelazu Merdare više od 40 ozlijeđenih

Više od 40 ljudi, među kojima više od 20 pripadnika kosovske policije, ozlijeđeno je u četvrtak ujutru u sukobu skupine srbijanskih građana i… Više

Komentari

registracija
7/1/11

djani, 02.08.11. 15:17

dobit ćeš barikadama penis u usta


registracija
2/8/11

karaula, 02.08.11. 22:49

Djani prijatelju sto si tako vulgaran?


registracija
26/7/11

dreamz, 03.08.11. 03:13

On, kao ministar, ni u snu nebi smio reći to što je rekao. Ali kao što smo se mnogo puta osvjedočili, srpski političari se ponašaju kao gospodari svijeta, samo što će u ovom slučaju dobiti po prstima a još toga nisu svijesni.
djani, sinko...nemoj.


registracija
12/1/11

bozhidar, 02.09.11. 16:32

dakle, za ocekivati je da ce ?svi srpski politicari i dalje zrtvovati vecinu srba u srb1 na oltar velike srbije, duha milosevica/mihajlovica, et al.

vec su to oni uradili hr srbima i srbima u sr1 90tih u hr i bosni.
ali, eto, hr nije htjela ciparsko rijesenje, pa je ratovala te, drzim, zauvijek rijesila u svoju korist hrvatsko-srpski sukob.

hr je sada clanica nato, a taj obecava da napad na bilo koju clanicu nato, je napad na sve te clanice.

i kad kosovo postane clan nato, napad na kosovo [ili raspad kosova pocinjen od bilo koje zemlje bit ce, nagadjam, smatran kao neke vrste krsenja medjunarodnih prava] te ce doci do nato vojnog udara posvuda po sr1.

zao mi je domacica, ribara, seljana, et al koje najgori svijet medju nama [popi,vecina politicara] rado zrtvuju
na oltar lazi/zavaravanja/samovlasti. hvala


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika