04.08.2011. / 10:47

Autor: Totalsport

Ivica Banović novi član Energie Cottbusa

- Ovaj transfer će nam dati prijekopotrebnu stabilnost, jer smo tražili nekoga tko može odmah uskočiti u momčad, a ne nekog mladog igrača kojem će određeno vrijeme biti potrebno za prilagodbu u momčadi - rekao je trener Energiea Claus-Dieter Wollitz

Ivica Banović Ivica Banović Hrvatski nogometaš Ivica Banović novi je član njemačkog drugoligaša Energie Cottbusa nakon što je potpisao ugovor koji će ga za klub vezati do 2014. godine.

Energie je, nakon sramotnog ispadanja u njemačkome kupu od niželigaša Kiela s čak 3-0, morao posegnuti za iskusnim igračem koji bi im donio određenu stabilnost u veznome redu kako se takvi rezultati ne bi u budućnosti ponovili s obzirom da im je cilj povratak u prvu Bundesligu iz koje su ispali 2009. godine.

- Ovaj transfer će nam dati prijekopotrebnu stabilnost, jer smo tražili nekoga tko može odmah uskočiti u momčad, a ne nekog mladog igrača kojem će određeno vrijeme biti potrebno za prilagodbu u momčadi - rekao je trener Energiea Claus-Dieter Wollitz.

Banović je stigao iz Freiburga kao slobodan igrač.

Vezane vijesti

Bundesliga: Freiburg osigurao opstanak

Bundesliga: Freiburg osigurao opstanak

Obje nedjeljne utakmice 32. kola njemačkog nogometnog prvenstva završile su podjelom bodova. Nakon što su Augsburg i Hannover odigrali 1-1, susret… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika