04.08.2011. / 11:11

Autor: Totalsport

Liga prvaka: Ispali Jelavić i Vukojević

U 80. minuti stigao je pogodak Hamada koji je odveo Malmö u završnu fazu kvalfikacija za Ligu prvaka, a Rangerse u posljednje pretkolo Europa lige

Nikica Jelavić Nikica Jelavić Hrvatski nogometni reprezentativac Nikica Jelavić postigao je pogodak za Glasgow Rangerse u uzvratnom susretu trećeg pretkola Lige prvaka na gostovanju kod Malmöa, međutim Rangersi nisu prošli u daljnju fazu natjecanja.

Glasgow Rangersi iznenađujuće su izgubili prvo utakmicu 3. pretkola Lige prvaka na svom stadionu od švedskog prvaka Malmöa (1-0), pa im je u uzvratu trebala pobjeda da bi prošli u play-off fazu natjecanja. Jelavić je zabio za vodstvo Rangersa u 24. minuti, samo pet minuta nakon što je momčad iz Glasgowa ostala s igračem manje zbog isključenja Whittakera.

Čak i s igračem manje Rangersi su vrlo dobro stajali na terenu, sve do 66. minute kada je i drugi igrač škotske momčadi isključen (Bougherra). Samo sedam minuta kasnije i Malmö je ostao bez jednog igrača. Zbog drugog žutog kartona isključen je Ricardinho. U 80. minuti stigao je pogodak Hamada koji je odveo Malmö u završnu fazu kvalfikacija za Ligu prvaka, a Rangerse u posljednje pretkolo Europa lige.

Ni drugi klub u kojem igra hrvatski predstavnik nije imao više sreće. Dinamo Kijev, za kojeg nastupa Ognjen Vukojević, poražen je i u uzvratnom susretu u gostima kod Rubina iz Kazana s 2-1. I prvu utakmicu Dinamo je pred svojim navijačima u Kijevu izgubio s 2-0. Vukojević je odigrao svih 90 minuta, te je zaradio žuti karton pred kraj prvog poluvremena.

Vezane vijesti

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

Jelavić: Ispuniti ćemo očekivanja navijača

U razgovoru za Evertontv napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikica Jelavić izrazio je optimizam i vjeru da zajedno sa suigračima na Euru može… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika