04.08.2011. / 14:43

Autor: Totalsport

Video: Đoković s Jay Lenom i Katie Holmes plesao kolo

Đoković je prije toga opisivao svoj put prema broju jedan na ATP ljestvici, prisjetio se ovogodišnjih osvajanja Australian Opena i Wimbledona, kao i lova na Johna McEnroea po broju uzastopnih pobjeda

Novak ĐokovićNovak ĐokovićNovak Đoković, najbolji svjetski tenisač, gostovao je u srijedu u talk-showu Jay Lena zajedno s 32-godišnjom američkom glumicom Katie Holmes. Vrhunac svega je bilo plesanje kola na kraju emisije.

Đoković je prije toga opisivao svoj put prema broju jedan na ATP ljestvici, prisjetio se ovogodišnjih osvajanja Australian Opena i Wimbledona, kao i lova na Johna McEnroea po broju uzastopnih pobjeda. Opisivao je i promjene koje je činio na putu do svjetskog teniskog vrha, a na kraju je sve začinio plesom.

Prvo je predstavio članove srpskog kola koju su izašli na pozornicu i zaplesali. Potom se sam "uhvatio" u kolo, a sve je završilo s poskakivanjem i voditelja Jaya Lena i Katie Holmes.

Vezane vijesti

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Srbin Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, prvi puta u karijeri ostvario je plasman u finale Roland Garrosa. U polufinalu je pobijedio Švicarca… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika