09.08.2011. / 07:00

Autor: Dora Juras

Ivana Kovač: Ni kad se udam neću promijeniti prezime

Bivša pjevačica grupe Magazin i kći legendarnog pjevača Mate Miše Kovača za Extru govori kako se njen otac opravlja od nedavnog infarkta, ističe da je sigurna da će ubrzo opet zajedno stati na binu, priča kako pomalo gradi samostalnu pjevačku karijeru te priznaje da je već osmislila svoje vjenčanje iz snova

"Što je jedan infarkt za Mišu? On je pravi čovjek-zmaj!", kaže pjevačica o svom ocu"Što je jedan infarkt za Mišu? On je pravi čovjek-zmaj!", kaže pjevačica o svom ocuIza 33-godišnje Šibenčanke Ivane Kovač već je pet godina glazbene karijere koju je započela u grupi Magazin i nastavila je kao samostalna pjevačica. Trenutačno snima singove za novi album, nastupa po Dalmaciji i brine o svom ocu, legendarnom pjevaču Mati Miši Kovaču koji se trenutačno oporavlja u toplicama nakon doživljenog srčanog udara. Kako je on, planira li s njim opet zapjevati pred publikom, kako će provesti ljeto te planira li uskoro reći “da“ svom dugogodišnjem dečku Elviru Hasanhodžiću, otkrila nam je u ekskluzivnom intervjuu.

EXTRA: Nismo se dugo vidjele, niste dugo pričali za medije, gdje ste se skrivali?

- Pa evo mene, na plaži! Ma šalim se, ali s gaže, doslovce s gaže. Ovoga ljeta napokon sam počela opet raditi, imam brojne gaže po Jadranu, uglavnom u srednjoj Dalmaciji, oko Šibenika, Zadra pa i Splita. Feštam, zabavljam se i radim ono što volim – pjevam. Evo, baš sam došla s Iža gdje sam sinoć imala koncert i bilo je fenomenalno, još sam pod dojmom.

EXTRA: Kako to da ste pauzirali s nastupima punih godinu dana?

- Imala sam cijele godine probe sa svojim bendom jer sam se htjela vokalno spremiti baš kako spada. Uz to sam čekala dvije, tri nove pjesme s kojima mogu izaći pred publiku, da ne pjevam samo pjesme koje sam pjevala još u grupi Magazin. Moja posljednja pjesma je “Ako dođem pameti“, čiji je autor Ivan Huljić, te još dvije Dražena Zečića, “Nisi prvi, a ni zadnji“ i “Moj dragi ima ljubav moju“. Presretna sam jer publika na njih savršeno reagira, zna sve stihove i to je zapravo razlog što radim ovaj posao.

EXTRA: Otac vam je u bolnici, doživio je srčani udar, kako je sada?

- Izašao je iz bolnice i sada je u toplicama na oporavku. Uostalom, što je jedan srčani udar za Mišu! On je čovjek - zmaj, to je ništa naspram svega što je on prošao u životu, tako da ne brinem ja da će on opet biti onaj stari.

EXTRA: Vaš dečko Elvir Hasanhodžić sedam je godina mlađi od vas. Je li mlađe doista slađe?

- Ja sam uvijek imala mlađe dečke, ali ne namjerno. Ali da je slađe – slađe je, šta jest jest!

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju tjednika EXTRA!

Vezane vijesti

Ivana Kovač promijenila menadžera

Ivana Kovač promijenila menadžera

Pjevačica Ivana Kovač, ovih je dana započela suradnju sa agencijom Hamar Media, koja je od sada zadužena za Ivanin managment. Nakon grupe Magazin,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika