12.08.2011. / 11:08

Autor: Totalsport

Kalinić potpisao za Dnjipro

Blackburn se zaista nije želio rastati s igračem, ali mi smo uspjeli uvjeriti igrača da nastavi karijeru u Dnjipropetrovsku, nakon čega je on napravio određen napor da stigne ovdje

Nikola Kalinić Nikola Kalinić Napadač hrvatske nogometne reprezentacije Nikola Kalinić (23) novi je igrač Dnjipra iz Dnjipropetrovska. Ukrajinski klub potvrdio je putem vlastite web-stranice da je Kalinić potpisao četverogodišnji ugovor.

- Pregovori oko transfera bili su jako teški, rekao bih iscrpljujući. Blackburn se zaista nije želio rastati s igračem, ali mi smo uspjeli uvjeriti igrača da nastavi karijeru u Dnjipropetrovsku, nakon čega je on napravio određen napor da stigne ovdje. Sada možemo reći da je transfer napokon dovršen - rekao je izvršni direktor Dnjipra Andrej Stecenko.

Vrijednost Kalinićevog transfera iz Blackburna zasad nije poznata, ali nagađa se o brojci od šest milijuna funti. U novom klubu, njegovom petom u karijeri nakon Hajduka, Iskre, Šibenika i Blackburna, Kalinić će nositi dres s brojem 9.

Podsjetimo, u Blackburn je Kalinić došao iz Hajduka prije dvije godine, ali nije se uspio izboriti za pravu priliku na Ewood Parku. Ukupno je zabio 15 golova u 54 nastupa u svim natjecanjima, od čega 5 u 18 nastupa u Premierligi prošle sezone.

Vezane vijesti

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i

Bilić potvrdio kako na popisu neće biti Lovrena, Vrsaljka, Kalinića i Blaževića

Izbornik Hrvatske nogometne reprezentacije, Slaven Bilić, potvrdio je kako među 23 kandidata za Europsko prvenstvo u Ukrajini i Poljskoj neće biti… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika