12.08.2011. / 12:24

Autor: Nacional.hr

Šok za "vatrene": Bilić izbacio Pranjića iz reprezentacije

"Mi na njega više ne računamo, zahvaljujemo mu na pet godina suradnje i želimo mu sreću", bio je jasan hrvatski izbornik

Danijel PranjićDanijel PranjićNakon povratka iz Irske hrvatski nogometni izbornik Slaven Bilić izjavio je kako je Danijel Pranjić izbačen iz reprezentacije.

"Imali smo sastanak s igračima i mi smo donijeli tu odluku. Pravila ponašanja se znaju. Ne radi se o suspenziji, na Pranjića više ne računamo. Nakon utakmice Pranjić je na nedoličan način iskazao nezadovoljstvo svojim statusom. Nije bilo ružnih riječi, odbio se rukovati sa stožerom. Bio je to miran i kulturan razlaz. Mi na njega više ne računamo, zahvaljujemo mu na pet godina suradnje i želimo mu sreću", bio je jasan hrvatski izbornik.

Pranjić je prijateljsku utakmicu između Hrvatske i Irske u Dublinu pratio s klupe, što je vjerojatno bio povod njegova nesportskog ponašanja nakon ogleda. Slaven Bilić ovaj put je reagirao na nedisciplinu u svojim redovima i to najstrožom mogućom kaznom.

Vezane vijesti

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Olić: Namjera mi je povući se iz reprezentacije

Hrvatski 32-godišnji nogometaš Wolfsburga Ivica Olić otvorio je dušu novinaru Tobiasu Altschäfflu u razgovoru za njemački tjednik Sport Bild.… Više

Komentari

registracija
30/11/09

Dugoprugas, 12.08.11. 21:49

Sa njim ili bez njega,ista stvar.Nista narociti nije ucinijo,osim par velikih pogresaka,koje su nas ponekada kostale i poraza.


registracija
14/11/07

laufer, 12.08.11. 22:43

Pranjić i bez nogu je izmislio nogomet za onog bezveznjaka Strinića.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika