12.08.2011. / 16:26

Autor: Hina

Paravinjin odvjetnik: Nitko od svjedoka nije vidio da je Antonija ušla u njegov kamion

Istražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Igor Ninić ispitao je danas još jednog svjedoka u istražnom postupku protiv Dragana Paravinje, osumnjičenog za ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički u blizini Drniša.

Dragan ParavinjaDragan ParavinjaIstražni sudac Županijskoga suda u Šibeniku Igor Ninić ispitao je danas još jednog svjedoka u istražnom postupku protiv Dragana Paravinje, osumnjičenog za ubojstvo maloljetne Antonije Bilić iz Krički u blizini Drniša.

Ispitan je svjedok koji je 7. lipnja, kada se Antoniji gubi svaki trag, bio na mostu preko Čikole kad je maloljetnica stopirala, potvrdio je istražni sudac.

Zbog tajnosti istrage, istražni sudac Ninić nije mogao reći ništa više.

Odvjetnik Dragana Paravinje Branko Baica rekao je u kratkoj izjavi za novinare kako nijedan od dosad ispitanih svjedoka nije vidio kako se Antonia Bilić ukrcava u šleper njegova branjenika.

Baica je dodao kako ni svjedok koji je ispitan danas ni Frane Bilić, susjed obitelji nestale djevojke koji je svjedočio prije nekoliko dana, nisu vidjeli Paravinjin kamion na mostu preko Čikole te su policiji u istrazi dali drugačiji opis kamiona.

Te je navode Paravinjina odvjetnika opovrgnuo odvjetnik obitelji Bilić Vinko Ljubičić, koji je rekao da će do kraja idućeg tjedna predložiti nove svjedoke u istražnom postupku koji bi mogli posvjedočiti kako se Antonia toga kobnog 7. lipnja ipak ukrcala u kamion Dragana Paravinje.

Od izručenja Hrvatskoj iz BiH, osumnjičeni Dragan Paravinja se nalazi u pritvoru u Šibeniku. Istražnim postupkom protiv njega obuhvaćeno je 16 svjedoka.

Vezane vijesti

U Drnišu "Mimohod nade" za Antoniju Bilić

U Drnišu "Mimohod nade" za Antoniju Bilić

"Mimohodom nade" koji je danas održan ulicama grada Drniša, učenici i učitelji srednje škole "Ivana Meštrovića" izrazili su podršku državnim tijelima… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika