13.08.2011. / 18:18

Autor: Totalsport

Novi argentinski izbornik odredio Messija za kapetana

Ovog tjedna je boravio u Lisabonu gdje je posjetio trio koji nastupa za Benficu, Nicolasa Gaitana, Ezequiela Garaya i Enza Perea, te Fabija Rinauda iz Sportinga, a u nedjelju će nakon španjolskog Superkupa između Barcelone i Reala razgovarati s Di Marijom, Gagom i Higuainom koji nose dres "kraljevskog kluba"

Alejandro SabellaAlejandro SabellaAlejandro Sabella smatra da je Lionel Messi prirodni vođa nove reprezentacije Argentine, pa je kapetansku vrpcu uzeo Mascheranu i predao napadaču Barcelone.

Najbolji svjetski nogometaš pod vodstvom novog nacionalnog izbornika imat će priliku kao kapetan predvoditi momčad Argentine. To su na sastanku u Barceloni zajednički dogovorili izbornik Sabella, Messi i Mascherano, a čini se da dosadašnji kapetan i Messijev suigrač u Barceloni nema ništa protiv. Messi je već jednom prilikom bio kapetan, i to na susretu protiv Grčke na Svjetskom prvenstvu u JAR-u kada je izbornik bio Diego Maradona.

Inače, novi argentinski izbornik razgovarao je s igračima o nedavnom fijasku na Copa Americi kada su kao domaćini Argentinci ispali već u četvrtfinalu, a trenutno je na europskoj turneji gdje se susreće s reprezentativcima i razgovara s njima o novoj koncepciji igre i njegovim zahtjevima.

Ovog tjedna je boravio u Lisabonu gdje je posjetio trio koji nastupa za Benficu, Nicolasa Gaitana, Ezequiela Garaya i Enza Perea, te Fabija Rinauda iz Sportinga, a u nedjelju će nakon španjolskog Superkupa između Barcelone i Reala razgovarati s Di Marijom, Gagom i Higuainom koji nose dres "kraljevskog kluba".

Vezane vijesti

Messi na korak od Ronaldovog rekorda

Messi na korak od Ronaldovog rekorda

Najbolji nogometaš svijeta Lionel Messi na pragu je novog klupskog rekorda, onog po broju uzastopnih prvenstvenih utakmica u kojima se upisao među… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika