15.08.2011. / 11:03

Autor: Hina

Disney odustao od nove verzije vesterna The Lone Ranger

Američki Disney, jedna od najvećih produkcijskih kuća zabavnog programa u svijetu, odustaje od produkcije skupe nove verzije vesterna "The Lone Ranger" s Johnnyjem Deppom, zbog toga što se studio i redatelj nisu dogovorili o proračunu za snimanje toga filma, piše u nedjelju Wall Street Journal na svojoj internetskoj stranici.

Johnny DeppJohnny DeppAmerički Disney, jedna od najvećih produkcijskih kuća zabavnog programa u svijetu, odustaje od produkcije skupe nove verzije vesterna "The Lone Ranger" s Johnnyjem Deppom, zbog toga što se studio i redatelj nisu dogovorili o proračunu za snimanje toga filma, piše u nedjelju Wall Street Journal na svojoj internetskoj stranici.

Po pisanju tog američkog poslovnog dnevnika koji se poziva na dobro obaviještene izvore, redatelj Gore Verbinski tražio je između 230 i 250 milijuna dolara, a Disney je bio spreman uložiti tek 200 do 210 milijuna.

Budući da nije postignut dogovor, studio je u petak prekinuo pripreme za snimanje koje je trebalo početi u listopadu u Novom Meksiku na jugu Sjedinjenih Država, a film je trebao izaći koncem 2012., dodaje list.

Unatoč takvoj odluci, Verbinski koji je za Disney režirao "Pirate s Kariba" s Deppom, nastavio je tijekom vikenda pregovarati s producentom Jerryjem Bruckheimerom, navodi list.

U toj obradi vesterna iz 1950-ih koji je važan projekt za Disney, Depp treba tumačiti ulogu Tonta, Indijanca koji prati usamljenog rendžera na njegovim putovanjima. Glavnog junaka glumio bi Armie Hammer, poznat po ulozi u filmu "Društvena mreža".

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika