22.08.2011. / 09:22

Autor: Nacional.hr

MORH se otvara građanima: Po informacije i suvenire u Info centar

Prema neslužbenim informacijama Info centar voditi će tvrtka Pleter koja upravlja gotovo svim ugostiteljskim i smještajnim kapacitetima MORH-a

Građani će moći vidjeti opremu hrvatskog vojnika i kupiti dijeloveGrađani će moći vidjeti opremu hrvatskog vojnika i kupiti dijeloveOtvaranje Info centra u kojem građani mogu dobiti različite informacije nije ništa nova. Turističke zajednice imaju ih u svakom većem gradu, čak su i u policiji otkrili da je tako jednostavnije stupiti u kontakt s građanima. No, građanima će sad postati dostupnija i vojska.

Točnije, po uzoru na vojske u drugim državama, MORH će u širem centru Zagreba otvoriti svoj Info centar. Kako piše Novi list, u tom Info centru koji će služiti i kao regrutacijski centar, ali i kao trgovina vojnom opremom i suvenirima, građani će iz prve ruke moći dobiti odgovore na sva njihova pitanja.

Osim potencijalnih novaka koji će moći razgovarati sa časnicima ili dočasnicima i iz prve ruke dobiti informacije o vojničkom životu, građani će moći kupiti i različitu vojnu robu - od odjeće do vojnih oznaka, znački i drugih suvenira. Dio robe neće biti dostupan građanima, već samo djelatnim vojnim osobama.

Prema neslužbenim informacijama Info centar voditi će tvrtka Pleter koja upravlja gotovo svim ugostiteljskim i smještajnim kapacitetima MORH-a.

U MORH-u se nadaju da će na ovaj način približiti vojsku građanima, ali i iskoristiti prodavaonicu vojne oprema kao izložbeni prostor za vojnu industriju koja je proteklih godina napravila iskorak u inozemstvu.

Vezane vijesti

MORH: Nikog nismo silili na misu

MORH: Nikog nismo silili na misu

MORH je na svojim web stranicama objavio reagiranje na navode objavljene na internet stranicama Sindikata državnih i lokalnih službenika i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika