23.08.2011. / 07:00

Autor: Barbara Ivezić

Iva Šarić: Trudnoća je došla u pravo vrijeme

Model, ekonomistica i zaručnica Dinamova nogometaša Jerka Leke samo za Extru otkrila je da je trudna već pet mjeseci: svadbu planiraju tek nakon bebina rođenja, a buduća mama priznala je da se njen Jerko rasplakao kad je čuo da će postati tata

Buduća supruga nogometaša Jerka Leke otkrila je joj je trudnoća zasad - pravi užitakBuduća supruga nogometaša Jerka Leke otkrila je joj je trudnoća zasad - pravi užitak“Toliko mi je lijepo da bih htjela biti trudna cijeli život”, kaže 23-godišnja Iva Šarić. Bivša manekenka i diplomirana ekonomistica, koja je četiri godine u vezi s osam godina starijim nogometašem Jerkom Lekom, početkom siječnja prvi će put postati mama. Iako još uvijek ne znaju spol, Iva i Jerko ne opterećuju se previše. Važno je, kažu, da bude zdravo. Dječju sobu u svom domu još uvijek nisu uredili. Taj ih posao, kao i nabavka dječje opreme, očekuje nakon ljeta, kao i pripreme za veliku svadbu zakazanu za iduću godinu.

EXTRA: Kako podnosite trudnoću?

-Trudna sam pet mjeseci i odlično se osjećam. Do sada nisam imala nikakve mučnine, tegobe ni “trudničke prohtjeve”. Jedina promjena koju primjećujem jest da mi se stalno spava, a dobila sam četiri kilograma. Nastojim se hraniti što zdravije, ne preskačem obroke kao nekada.

EXTRA: Mislite li da je trudnoća došla u pravo vrijeme?

- Nisam osoba koja planira jer kad god to radim, sve mi se izjalovi. Diplomirala sam, Jerko je potpisao dvogodišnji ugovor s Dinamom, uredili smo stan i živimo skupa, pa mislim da je došla u pravo vrijeme. S osobom sam koju beskrajno volim, a i on mene, i lijepo nam je zajedno. A jesam li zaista spremna za majčinstvo, saznat ću kad se beba rodi. Mislim da ni jedna žena nije u potpunosti spremna dok se to ne desi. Idemo korak po korak i jako se veselimo.

EXTRA: Kako je Jerko reagirao kada je saznao da će postati otac?

- Rasplakao se od sreće, kao i ja. A vijest da ćemo postati roditelji razveselila je i cijelu našu obitelj i prijatelje.

EXTRA: Planirate li vjenčanje?

Cijeli tekst pročitajte u tiskanom izdanju tjednika Extra.

Komentari

registracija
16/6/10

nosonja, 24.08.11. 13:19

Alaaaaaaaaaaa,spolno je opčila prije braka.........treba je kamenovati,uf,uf,uf!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika