23.08.2011. / 17:32

Autor: Totalsport

Redknapp: Levy mora sjesti s Modrićem i riješiti situaciju

Još uvijek nitko ne zna hoće li Modrić ostati na White Hart Laneu nakon završetka prijelaznog roka 31. kolovoza ili će samo ostati u Londonu, ali ne i u Tottenhamu

ArhivaArhivaHary Redknapp ponudio je engleskim novinarima monolog po pitanju ostanka Luke Modrića u Tottenhamu ili prelaska u Chelsea. Nova je to epizoda u sapunici čiji je rasplet još uvijek sasvim neizvjestan...

Još uvijek nitko ne zna hoće li Modrić ostati na White Hart Laneu nakon završetka prijelaznog roka 31. kolovoza ili će samo ostati u Londonu, ali ne i u Tottenhamu. Chelsea ne odustaje od namjere da ga kupi ovoga ljeta.

Menadžer ''pijetlova'' Harry Redknapp nebrojeno je puta ponovio kako priželjkuje Modrićev ostanak u klubu. No, glavnu riječ vodi predsjednik Daniel Levy, koji je više puta ponovio kako ''Modrić nije na prodaju, ni za koju cijenu''.

Budući da Chelsea diže cijenu svoje ponude, ostaje pitanje hoće li Levy ipak održati svoju riječ. Modrić ne krije da želi otići. U ponedjeljak je propustio gostovanje kod Manchester Uniteda u prvenstvu i poraz svoje momčadi 3-0. Službeno, zbog ozljede bedrenog mišića. No, i sam Redknapp između redaka priznaje da ozljeda nije glavni razlog...

- Ima lakšu ozljedu. Ja nisam liječnik, ali mislim da to nije ništa ozbiljno, da vam iskreno velim. Došao mi je i rekao: ''Malo me muči ozljeda, stvarno mislim da ne bih mogao igrati u Manchesteru''.

- Luka je sjajan momak. Trenutno je u konfuznom stanju, jer ne zna kako će se ova situacija razriješiti. Ljudi moraju shvatiti da se našao u vrlo teškoj poziciji. Da vam netko ponudi trostruko veću plaću, kojim god poslom se bavili u životu, ne bi vam bilo svejedno. Da možete zaraditi 150.000 funti tjedno, umjesto 50.000, zavrtjelo bi vam se u glavi - stao je u obranu Modrića Redknapp, koji očigledno ne zamjera hrvatskom reprezentativcu što je propustio gostovanje na Old Traffordu.

- Neki igrači to mogu podnijeti. Opet, znam mnoge koji bi napravili kaos u svlačionici samo kako bi se izborili za odlazak. Koliko sam samo puta to vidio.

Redknapp ne strahuje da je Modrić taj...

- Ponovit ću što sam rekao više puta. Boljeg momka od njega ne možete naći. Ne mogu zamisliti da je Luka ikada ikome kreirao bilo kakav problem u životu. Sada je naprosto zbunjen zbog ove situacije. No, ja vjerujem da on nije odigrao svoju zadnju utakmicu za Tottenham. Želim da zaigra za nas protiv Manchester Cityja u nedjelju. Dobar je igrač i trebamo ga u momčadi. Jednostavno ga treba vratiti u momčad kroz igru, kroz utakmice. Ako ga itko može podići, to sam ja. Imam odličan odnos s Lukom Modrićem - uvjerava Redknapp.

No, odluka o Modrićevom ostanku ili odlasku na kraju je samo predsjednikova. Odlučit će Daniel Levy...

- Predsjednik treba sjesti s Lukom i razgovarati. Ukoliko se sastanu i Daniel mu kaže, ''Luka, trebamo te, važan si nam igrač, mi smo ambiciozan klub i dovest ćemo još poneko pojačanje'', vjerujem da bi Luka to prihvatio. Predsjednik mi je također rekao da će u roku od jednog ili dva mjeseca poraditi na poboljšanju Modrićevog ugovora. Mislim da ne bi imalo nikakvog smisla da prodamo Modrića pred kraj prijelaznog roka, kada više nemamo vremena pronaći odgovarajuću zamjenu za njega. Predsjednik je na potezu - zaključio je Redknapp.

Vezane vijesti

Redknapp: Ni u jednom trenutku nisam pomislio na mirovinu

Redknapp: Ni u jednom trenutku nisam pomislio na mirovinu

Nakon što je bio podvrgnut operaciji srca zbog koje je propustio dvije utakmice svoje momčadi, menadžer Tottenhama Harry Redknapp pokazao je da mu je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika