24.08.2011. / 12:10

Autor: Nacional.hr

Zoran Mamić u Berlinu dogovara prelazak Šimunića u GNK Dinamo

Ako dođe ponuda od 10 - 11 milijuna Samira i Badelja ne puštamo, ali ako dođe neka nemoralna ponuda od 15 ili 20 to nećemo odbiti, ali onda ćemo kupiti četiri druga

Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić izjavio je jutros u studiju Antene Zagreb kako je sportski direktor Zoran Mamić u Berlinu i kako se može očekivati potpis Josipa Šimunića za GNK Dinamo.

"Ne mogu ništa obećati! No ono što mogu obećati je da ćemo učiniti sve da bi Dinamo ojačao. To je u nogometu neminovnost. Klub gotovo 70% živi od transfera. Ako dođe ponuda od 10 - 11 milijuna Samira i Badelja ne puštamo, ali ako dođe neka nemoralna ponuda od 15 ili 20 to nećemo odbiti, ali onda ćemo kupiti četiri druga. Malo je klubova koji to trenutno mogu ponuditi", izjavio je o budućnosti kluba i mogućim transferima izvršni direktor Mamić.

"Plaćamo cijenu odrastanja i učenja. To je bio maksimalno žuti karton. Sudac je utakmicu koju je Dinamo potpuno kontrolirao pretvorio u pravi horor", prokomentirao je kratko suđenje i crveni karton koji je dobio Vrsaljko.

Vezane vijesti

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Mamić i Gobac žele vlast nad 143 milijuna kuna

Zdravku Mamiću nije ovih tjedana jedina briga postavljanje nove vlasti u Hrvatski nogometni savez. Medijski manje zanimljiv, ali financijski bitan,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika