24.08.2011. / 19:13

Autor: Totalsport

Redknapp: Predsjednik mi je još jednom zajamčio Modrićev ostanak!

Luka se sada mora usredotočiti na igru u našem klubu. Treba bi na igralištu - jasan je Redknapp

Harry RedknappHarry RedknappMenadžer Tottenhama Harry Redknapp u srijedu je engleskim novinarima decidirano poručio kako prodaja hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u Chelsea ne dolazi u obzir.

Prema navodima engleskih medija, Chelsea je Tottenhamu poslao i treću ponudu za Modrića, vrijednu 30 milijuna funti. Tottenham je odbio i tu ponudu, kao i one dvije prethodne, teške 22 i 27 milijuna funti.

Redknapp se u utorak sastao s predjednikom kluba Danielom Levyjem, kako bi razgovarali o Modrićevoj budućnosti. Levy mu je ponovio ono što govori cijelog ljeta - prodaja Modrića ne dolazi u obzir!

- Modrić nije na prodaju i točka. Jučer mi je predsjednik rekao da Luka neće otići i da je to za njega kraj priče. Prema tome, Luka se sada mora usredotočiti na igru u našem klubu. Treba bi na igralištu - jasan je Redknapp.

Telegraph javlja da Modrić u srijedu ujutro nije trenirao sa suigračima. Svejedno bi mogao zaigrati za Tottenham već u četvrtak, u uzvratnoj utakmici play-offa za Europa ligu protiv škotskog Heartsa. Tottenham je praktički već izborio daljnji plasman, jer je dobio prvu utakmicu u gostima s 5-0.

- Hoće li Modrić zaigrati u četvrtak? Moguće da hoće. Vidjet ćemo još kakvo je stanje njegove ozljede mišića. Svakako ga želim imati spremnog u momčadi za vikend i utakmicu protiv Manchester Cityja.

Ukoliko Modrić doista nastupi za ''spurse'' protiv Heartsa, izgubio bi pravo nastupa za Chelsea u Ligi prvaka do veljače sljedeće godine, kada bi ipak prešao na Stamford Bridge...

- Mi s time nemamo nikakve veze, jer mi ne igramo Ligu prvaka. Briga nas za druge. Luka je naš igrač, mi ga volimo, velik je nogometaš i trebamo ga u momčadi. On mora prihvatiti situaciju kakva jest. Siguran sam da i hoće - zaključio je Redknapp.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika