25.08.2011. / 10:34

Autor: Hina

Zagrebačka policija uhitila američkog silovatelja u Esplanadi

Da je riječ o osobi za kojom je putem Interpola raspisana međunarodna tjeralica, policijski su inspektori, nakon što je priveden u policijsku postaju, utvrdili na temelju njegove putovnice

Ilustracija (Pixsell)Ilustracija (Pixsell)Zagrebačka je policija na temelju Interpolove tjeralice identificirala i uhitila 39-godišnjeg američkog državljanina, za kojim je u Sjedinjenim Američkim Državama raspisana međunarodna tjeralicu zbog seksualnog napada, potvrdila je jutros Hini Aleksandra Ljuba iz Odnosa s javnošću Ministarstva unutarnjih poslova RH.

Kako se neslužbeno doznaje, 39-godišnji američi silovatelj David Michael McClarnon uhićen je u utorak u zagrebačkom hotelu »Esplanada«, a u Zagreb je došao prije dva tjedna.

Da je riječ o osobi za kojom je putem Interpola raspisana međunarodna tjeralica, policijski su inspektori, nakon što je priveden u policijsku postaju, utvrdili na temelju njegove putovnice.

Amerčki je državljanin priveden u Istražni centar Županijskog suda u Zagrebu, a trenutačno se nalazi u ekstradicijskom pritvoru.

Također se neslužbeo doznaje da je McClarnon iz američke savezne države Colorado, a zbog silovanja što ga je počinio 2001. godine u SAD-u osuđen je na osam godina zatvora, ali je izbjegavao služenje zatvorske kazne.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika