25.08.2011. / 12:36

Autor: Totalsport

Nasri potpisao za Manchester City

Sada ostaje tek za vidjeti kako će talijanski menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini uklopiti Nasrija u momčad koja već ima vrlo talentiranog playmakera Davida Silvu, te sjajne napadače kao što su Edin Džeko, Sergio Agüero, Carlos Tevez i Mario Balotelli

Samir NasriSamir NasriFrancuski 24-godišnji nogometni reprezentativac Samir Nasri, dosadašnji član londonskog Arsenala, potpisao je četverogodišnji ugovor s Manchester Cityjem, javio je Sky Sports News.

Lokalni mediji javljaju da je Manchester City platio Arsenalu oko 25 milijuna funti odštete. Dužnosnici Cityja nisu bili dostupni u trenutku objavljivanja vijesti za potvrdu.

Arsenal je praktički bio prinuđen na prodaju Nasrija, koji nije pristao produljiti ugovor s ''topnicima''. Aktulani mu je važio samo za još ovu sezonu, pa je sljedećeg ljeta mogao napustiti klub bez odštete.

Manchester City je ovoga ljeta potrošio već oko 50 milijuna funti na pojačanja. Stigli su argentinski napadač Sergio Agüero, francuski lijevi bek Gaël Clichy, također iz Arsenala, te crnogorski obrambeni igrač i reprezentativac Stefan Savić.

Sada ostaje tek za vidjeti kako će talijanski menadžer Manchester Cityja Roberto Mancini uklopiti Nasrija u momčad koja već ima vrlo talentiranog playmakera Davida Silvu, te sjajne napadače kao što su Edin Džeko, Sergio Agüero, Carlos Tevez i Mario Balotelli.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika