25.08.2011. / 12:47

Autor: Totalsport

Trabzonspor umjesto Fenerbahçea u Ligi prvaka

Trabzonspor je prošle sezone osvojio drugo mjesto u prvenstvu

Momčad TrabzonsporaMomčad TrabzonsporaTurski nogometni savez povukao je aktualnog prvaka Fenerbahçea iz ždrijeba skupina za Ligu prvaka. Umjesto tog kluba, u Ligi prvaka će ove sezone igrati Trabzonspor, koji je prošle sezone u turskom prvenstvu osvojio drugo mjesto.

Fenerbahçe se nalazi pod istragom zbog sumnje da je namještao utakmice u prošloj sezoni, u kojoj je osvojio naslov prvaka. Nakon hitnog sastanka u srijedu, vrhuška Turskog nogometnog saveza odlučila je povući Fenerbahçe iz Lige prvaka, samo dan prije ždrijeba skupina u Monacu.

Trabzonspor je prošle sezone osvojio drugo mjesto u prvenstvu. Ove sezone je nastupio u kvalifikacijama za Ligu prvaka. Ispao je od Benfice, ali je automatski ušao u play-off za Europa ligu. Suparnik mu je (bio) Athletic Bilbao. Dakako, prva utakmica već je odigrana, bilo je 0-0 u Bilbau. No, uzvratnog susreta neće biti, jer je Athletic s novim razvojem događaja ''počašćen'' s izravnim ulazom u natjecanje po skupinama Europa lige.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika