25.08.2011. / 12:50

Autor: Totalsport

Eto'o potpisao za Anži Mahačkalu

"Eto'o će u četvrtak doputovati u Moskvu, te će se pridružiti suigračima u pripremi za utakmicu s Rostovom'', priopćio je ruski klub

Samuel Eto'oSamuel Eto'oKapetan kamerunske nogometne reprezentacije Samuel Eto'o, dosadašnji napadač Intera iz Milana, potpisao je trogodišnji ugovor s ruskim prvoligašem Anži Mahačkalom.

Goal.com javlja kako se vjeruje da je Anži platio Interu 28 milijuna eura odštete za prava na igrača, te da će Eto'o godišnje zarađivati 20 milijuna eura, što je otprilike u skladu s ciframa koje su se dosada spominjale u medijima.

''Interov napadač Samuel Eto'o potpisao je trogodišnji ugovor s Anži Mahačkalom. Eto'o će u četvrtak doputovati u Moskvu, te će se pridružiti suigračima u pripremi za utakmicu s Rostovom'', priopćio je ruski klub.

Međutim, Aleksander Udalcov, glasnogovornik Anžija, u utorak je za BBC Sport izjavio kako će njegov klub platiti Interu inicijalnih 15 milijuna eura, te da će ta svota narasti na 21 milijun (valjda kao konačna odšteta, op.a).

U srijedu je već Udalcov nudio drugu priču.

- Dogovorili smo se s Interom da nećemo u javnost iznositi visinu odštete. Ali ona nije niti blizu svotama koje su se spominjale po medijima.

Na upit hoće li Eto'o postati najbolje plaćeni nogometaš na svijetu, odgovorio je:

- To ne znam, ali sasvim sigurno znam da će biti najbolje plaćeni igrač u Rusiji.

Vezane vijesti

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Drogba: Shanghai je moj novi klub

Dosadašnji napadač londonskog Chelseaja, 34-godišnji bjelokošćanski nogometaš Didier Drogba, priključio se Shanghai Shenhui, kineskom klubu svog… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika