25.08.2011. / 12:53

Autor: Totalsport

Carling Cup: Suarez zabio jedan i namjestio dva gola za pobjedu Liverpoola

Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić s klupe je odgledao cijelu utakmicu u kojoj je njegov Bolton na Reebok stadionu pobijedio četvrtoligaški Macclesfield s 2-1

Luis SuarezLuis SuarezNogometaši Liverpoola pobijedili su u gostima trećeligaški Exeter s 3-1 u ogledu 2. kola Carling Cupa. Junak njihove pobjede bio je Luis Suarez.

Urugvajski napadač postigao je prvi gol na utakmici u 23. minuti, a potom je namjestio sljedeća dva, a strijelci su bili Rodriguez u 55. i Carroll u 58. minuti. Domaćini su uspjeli tek ublažiti poraz golom Nardiella u 80. minuti iz penala.

Hrvatski reprezentativac Ivan Klasnić s klupe je odgledao cijelu utakmicu u kojoj je njegov Bolton na Reebok stadionu pobijedio četvrtoligaški Macclesfield s 2-1. Premierligaš se mučio jer su gosti poveli u 11. minuti, a preokret i pobjedu Boltonu donijeli su Tuncay Sanli u 56. i Martin Petrov u 73. minuti.

Prolaz su izborila još dva prvoligaša. Everton je na Goodison Parku pobijedio Sheffield United s 3-1, dok je Blackburn na Ewood Parku s istim rezultatom slavio protiv Sheffield Wednesdaya.

Iznenađenje večeri je priredio četvrtoligaš Aldershot, pobjedom u gostima protiv drugoligaša, a prošle sezone i prvoligaša West Hama 2-1.

Carling Cup, 2. kolo (srijeda):

Exeter - Liverpool 1-3

Bolton - Macclesfield 2-1

Everton - Sheffield U. 3-1

Blackburn - Sheffield W. 3-1

West Ham - Aldershot 1-2

Peterborough - Middlesbrough 0-2

Bristol - Swindon 0-1

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika