25.08.2011. / 14:47

Autor: Totalsport

Schumacher pobijedio Vetela prvi put ove godine

Schumacher će u nedjelju proslaviti 20. obljetnicu od prvog nastupa u Formuli 1, a Vettel tražiti novu, već sedmu pobjedu u 12. ovosezonskoj utrci

Michael SchumacherMichael SchumacherNa revijalnoj karting-utrci u Kerpenu, rodnom mjestu Michaela Schumachera, 41-godišnji F1-pilot Mercedes GP-a napokon je uspio nadmašiti svjetskog prvaka Sebastiana Vettela.

Trenutačmo uvjerljivo vodećeg pilota u Formuli 1, koji u bolidu Red Bull Racing Teama nezaustavljivo kroči prema obrani naslova, Schumacher je ugostio na svečanosti obilježavanja 50. rođendana lokalnoga karting-kluba, na čijoj je stazi Schumacher kao dječak stjecao prva iskustva utrkivanja.

Vettel, koji je u cilj stigao tek treći, nakon Schumacherova brata Ralfa, svoj je poraz objasnio riječima:

- Utrkivanje je ovdje bio relativan pojam. Točnije rečeno, došli smo se malo provozikati i pozabaviti se.

Obojicu njemačkih vozača ovog vikenda očekuje kudikamo uzbudljivije nadmetanje na Velikoj nagradi Belgije u Spa Francorchampsu. Schumacher će u nedjelju proslaviti 20. obljetnicu od prvog nastupa u Formuli 1, a Vettel tražiti novu, već sedmu pobjedu u 12. ovosezonskoj utrci. U Belgiji, na stazi poznatoj kao najatraktivnijoj u Formuli 1, dosad nije pobjeđivao.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika