25.08.2011. / 15:00

Autor: Hina

List: Libijski komandosi zamalo uhvatili Gadafija

Libijski komandosi koji traže Moamera Gadafija umalo su ga uhvatili u srijedu kada su upali u privatnu kuću u Tripoliju gdje se navodno skrivao, objavio je u četvrtak časopis Paris Match.

Moamer GadafiMoamer GadafiLibijski komandosi koji traže Moamera Gadafija umalo su ga uhvatili u srijedu kada su upali u privatnu kuću u Tripoliju gdje se navodno skrivao, objavio je u četvrtak časopis Paris Match.

Pozivajući se na izvor u jedinici čiji rad koordiniraju tajne službe arapskih zemalja i libijskih ustanika, francuski tjednik prenosi kako službe vjeruju da je Gadafi još uvijek negdje u glavnom gradu.

Gadafija više nije bilo u tzv. sigurnoj kući u središtu Tripolija kada su agenti upali u srijedu u osam sati ujutro po srednjoeuropskom vremenu, nakon dojave pouzdanog izvora.

Ipak, našli su dokaze da je ondje proveo najmanje jednu noć, iako se ne zna kada.

Brojni analitičari smatraju da su Francuska, Velika Britanija i njihovi arapski saveznici poslali specijalce u Tripoli koji surađuju s libijskim komandosima.

Vezane vijesti

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Izaslanstvo ICC-a u Libiji

Predstavnici Međunarodnoga kaznenog suda (ICC) doputovali su u Libiju kako bi osigurali oslobađanje svojih kolega koji su zatočeni prošlog tjedna,… Više

Komentari

registracija
3/6/11

skaraica, 25.08.11. 15:39

U jebote-šteta.Nema slobode dok ga ne objese.Zna narod što je sloboda.


registracija
27/8/09

Lujo1, 25.08.11. 17:16

"List: Libijski komandosi zamalo uhvatili Gadafija" za jaja!!
"Ipak, našli su dokaze da je ondje proveo najmanje jednu noć, iako se ne zna kada."

Je, ja sam ga tam videl pred 8 let!

Koji idioti!!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika