25.08.2011. / 16:46

Autor: Hina

U požaru kod Bilišana ozlijeđen vatrogasac

Na predjelu Bilišana, u blizini Obrovca, u tijeku je gašenje požara, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje, a Vatrogasni operativni centar iz Zadra da je u požaru ozlijeđen jedan vatrogasac zadarske Javne vatrogasne postrojbe.

Jedan je vatrogasac ozlijeđenJedan je vatrogasac ozlijeđenNa predjelu Bilišana, u blizini Obrovca, u tijeku je gašenje požara, izvijestila je Državna uprava za zaštitu i spašavanje, a Vatrogasni operativni centar iz Zadra da je u požaru ozlijeđen jedan vatrogasac zadarske Javne vatrogasne postrojbe.

Prevezen je u ambulantu u Obrovcu, a poslije će ga prevesti u zadarsku bolnicu.

Gori trava i nisko raslinje, a vatru gase vatrogasci iz županije i četiri vatrogasna vozila. Iz zraka požar gase kanader i zračni traktor.

Dojava o požaru u Vatrogasno operativno središte Divulje iz Zadra je stigla u 11,46 sati.

U 13,45 sati dojavljeno je o požaru na predjelu Vrane, u blizini Biograda. Gori nisko raslinje i trstika na površini od 1,5 hektara.

U gašenju sudjeluje Javna vatrogasna postrojba iz Biograda i Dobrovoljno vatrogasno društvo iz Pakoštana te vatrogasna vozila. Iz zraka požar gase dva helikoptera s uređajem za gašenje i kanader.

U Šibensko-kninskoj županiji na predjelu Perkovića gori trava i nisko raslinje.

O požaru je dojavljeno u 13,12 sati, a u gašenju sudjeluju županijski vatrogasne snage s 30 vatrogasaca i osam vatrogasnih vozila te Državna intervencijska postrojba iz Šibenika s devet vatrogasaca i tri vozila. Iz zraka požar gase kanader i zračni traktor.

Vezane vijesti

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

F1 - Požar u boksu Williamsa, devetero u bolnici

Nakon senzacionalne pobjede Pastora Maldonada na Velikoj Nagradi Barcelone u boksu Williamsa izbio je veliki požar u kojem je ozlijeđeno 30 osoba od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika