26.08.2011. / 11:40

Autor: Nacional.hr

Slučaj Horvatinčić: Obitelj stradalih Talijana još nije dobila radarsku snimku nesreće

Da će uskratiti zatražene preslike i drugu dokumentaciju riječkoj odvjetnici sina poginulih Talijana, telefonski je javio Joško Vlašić, član povjerenstva za ispitivanje nesreće

Foto: PixsellFoto: PixsellSin stradalih supružnika Salpietro ne može dobiti dokumentaciju o pomorskoj nesreći i radarsku snimku na kojoj se vidi položaj plovila prije, u trenutku i poslije nesreće koju je prouzrokovao Tomislav Horvatinčić. Kako piše Večernji list, Lučka kapetanija Šibenik odbija mu dati ovu dokumentaciju.

Da će uskratiti zatražene preslike i drugu dokumentaciju riječkoj odvjetnici sina poginulih Talijana, telefonski je javio Joško Vlašić, član povjerenstva za ispitivanje nesreće, piše Večernji list. Sin stradalih ne može vjerovati da mu se uskraćuje pravo da dozna što je dosad utvrđeno o nesreći.

To u njemu budi sumnju da se istraga ne provodi kako treba. U nekim drugim slučajevima pomorskih nesreća oštećene strane nisu imale problema s kapetanijama na Jadranu.

Vezane vijesti

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Na Općinskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje zagrebačkom poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću zbog izazivanja teške pomorske nesreće 16.… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika