26.08.2011. / 12:03

Autor: Totalsport

Adebayor u Tottenhamu

"Oduševljeni smo što možemo objaviti dolazak Emmanuela Adebayora na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja", saopćili su "spursi" neposredno uoči uzvratne utakmice 4. pretkola Europa lige protiv Heartsa

Emmanuel Adebayor Emmanuel Adebayor Togoanski nogometaš Emmanuel Adebayor (27) i službeno je postao novo pojačanje Tottenhama, potvrdio je lodonski klub putem vlastite internetske stranice.

"Oduševljeni smo što možemo objaviti dolazak Emmanuela Adebayora na jednogodišnju posudbu iz Manchester Cityja", izjavili su "spursi" neposredno uoči uzvratne utakmice 4. pretkola Europa lige protiv Heartsa.

Adebayor je na ljeto 2009. godine prešao iz Arsenala u Manchester City uz odštetu od 25 milijuna funti, ali se u dresu "građana" nije naigrao. Drugi dio prošle sezone proveo je u dresu Real Madrida koji je odbio otkupiti njegov ugovor.

Tako je na kraju završio u "spursima" na oduševljenje njihovog menadžera Harryja Redknappa koji je uvjeren da će robusni togoanski napadač klubu donijeti "novu dimenziju".

Vezane vijesti

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Tottenham otpustio Harryja Redknappa

Potpuno iznenađujuće, u noćnim satima sa srijede na četvrtak, Tottenham je putem vlastite web-stranice objavio prekid suradnje s dosadašnjim… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika