26.08.2011. / 12:22

Autor: Totalsport

Aquilani na posudbi u Milanu

Želimo mu sve najbolje u nadolazećoj sezoni - rekao je Comolli

Alberto Aquilani (u plavom dresu)Alberto Aquilani (u plavom dresu)Talijanski vezni nogometaš Alberto Aquilani (27) kompletirao je jednogodišnju posudbu iz Liverpoola u Milan nakon uspješno obavljenog liječničkog pregleda u klubu sa San Sira.

Na ljeto 2009. godine Aquilani je stigao u Liverpool iz Rome potpisavši petogodišnji ugovor, ali se uslijed ozljeda nije uspio nametnuti. Potom je prošlu sezonu proveo u Juventusu na posudbi, da bi sada stigao u redove "rossonera".

Odlazak Aquilanija u Milan službeno su potvrdili na Liverpoolovoj web-stranici, a svu sreću u budućnosti igraču je poželio direktor "redsa" Damien Comolli:

- Želim odati počast Albertu kako se nosio tijekom pregovora. Kroz cijeli proces njegova je jedina želja bila igrati nogomet i stoga je sve ostalo podredio tomu na vlastitu štetu. Želimo mu sve najbolje u nadolazećoj sezoni - rekao je Comolli.

Milan će na kraju sezone imati pravo otkupiti trajno Aquilanijev ugovor odigra li talijanski veznjak više od 25 utakmica.

Vezane vijesti

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Dirk Kuyt potpisao za Fenerbahçe

Nizozemski nogometni reprezentativac i dosadašnji član Liverpoola Dirk Kuyt potpisao je trogodišnji ugovor s Fenerbahçeom, potvrdio je u nedjelju… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika