26.08.2011. / 13:02

Autor: Hina , Nacional.hr

Žužul zatečen Pralijinom ostavkom

U posljednjih desetak dana ovo je druga ostavka nekog od čelnika u RNK Splitu, nedavno je ostavku podnio i trener Ivan Katalinić

Slaven Žužul (Pixsell)Slaven Žužul (Pixsell)Dosadašnji sporstski diretkor Radničkog nogometnog kluba Split Nenad Pralija podnio je ostavku na tu dužnost, službeno je danas potvrđeno iz uprave tog kluba.

U posljednjih desetak dana ovo je druga ostavka nekog od čelnika u RNK Splitu, nedavno je ostavku podnio i trener Ivan Katalinić.

Predsjednik Splita Slaven Žužul je izjavio kako je zatečen i razočaran Pralijinom ostavkom, pogotovo ima li se u vidu da se Pralija na takav postupak odlučio uoči gradskog derbija protiv Hajduka koji se igra u nedjelju.

"Pralija je puno učinio za naš klub i jedan je od najzaslužnijih za strelovit uspon iz četvrte u prvu ligu i hvala mu na tomu, ali bih ga zamolio da se ne ljuti što ću reći sljedeće: zašto si pobjegao iz utakmice (Split-Hajduk), a prijatelji smo? Ostavke se ne podnose u ovakvim trenucima ma koji razlozi bili".

Pralija nije želio govoriti o razlozima svoje ostavke.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika