26.08.2011. / 15:55

Autor: Hina

Italija riješila problem ometanja tv signala

Italija je izvijestila Hrvatsku o tome kako je riješila probleme ometanja digitalnog signala hrvatskih televizija iz odašiljača s područja Italije, priopćilo je u petak Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

Talijani više ne ometaju signal u IstriTalijani više ne ometaju signal u IstriItalija je izvijestila Hrvatsku o tome kako je riješila probleme ometanja digitalnog signala hrvatskih televizija iz odašiljača s područja Italije, priopćilo je u petak Ministarstvo vanjskih poslova i europskih integracija.

"Potpredsjednik Vlade i ministar vanjskih poslova i europskih integracija Gordan Jandroković zaprimio danas pismo ministra gospodarskog razvitka Talijanske Republike Paola Romanija, vezano uz rješavanje problema ometanja digitalnog signala hrvatskih televizija iz odašiljača s područja Talijanske Republike. Ministar Romani potvrdio je kako su privedene kraju sve mjere za otklanjanje smetnji digitalnog signala na kanalima 29 i 53, a uređaji jedne talijanske televizijske postaje koja je uzrokovala smetnje na kanalu 28 su isključeni", navodi se u priopćenju.

Ministar Romani predložio je da se idućeg mjeseca održi zajednički sastanak predstavnika Hrvatske i Italije, piše u priopćenju u kojem se kaže da će hrvatska strana predložiti pak tehnička mjerenja na lokacijama gdje su dosad zabilježena ometanja signala.

Vezane vijesti

Vipnet predstavio digitalnu televiziju – Vip TV

Vipnet predstavio digitalnu televiziju – Vip TV

Adrian Ježina, dosadašnji predsjednik Uprave B.neta, novi je član proširene Uprave Vipneta, zadužen za novoosnovani Vipnetov Sektor multimedije i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika