27.08.2011. / 09:04

Autor: Hina

Joel Prpic ozlijedio stopalo

Napadač Medveščka Joel Prpic na treningu je slomio kost desnog stopala i njegov povratak na led očekuje se početkom listopada, priopćeno je iz zagrebačkog hokejaškog kluba.

Joel Prpic (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)Joel Prpic (Foto: Igor Kralj/PIXSELL)Napadač Medveščka Joel Prpic na treningu je slomio kost desnog stopala i njegov povratak na led očekuje se početkom listopada, priopćeno je iz zagrebačkog hokejaškog kluba.

Nakon konzultacija Medveščakovog liječničkog tima bit će odlučeno koji će biti tretman liječenja. No, za sada je već sigurno da će Prpicev oporavak trajati do šest tjedana, nakon čega će još uslijediti tjedan ili dva rehabilitacije.

Kanađanin hrvatskih korijena propustit će tako pripremne utakmice na Kolin Cupu, koji se ovog vikenda održava u Zugu, zatim 2. memorijalni turnir Ferdo Spajić, te početak sezone EBEL lige, a na ledu ga možemo očekivati najranije početkom listopada.

"Ozljeda se dogodila u nezgodnom trenutku, uoči početka sezone. Uz Joela je cijela momčad koja mu želi i nada se brzom oporavku. Dečki su poručili da će u narednim utakmicama igrati za njega. Sreća u nesreći je da ove sezone imamo veći broj igrača u 'rosteru' te se nadamo da ova ozljeda neće ozbiljnije utjecati na rezultate na početku sezone", izjavio je glasnogovornik Medveščaka Ranko Vučinić.

Vezane vijesti

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

Hokejaši Medveščaka u rujnu u pulskoj Areni

U rujnu ove godine hokejaši zagrebačkog KHL Medveščak u rimskom amfiteatru u Puli odigrat će dvije hokejske utakmice u sklopu regionalne lige EBEL. U… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika