27.08.2011. / 15:03

Autor: Totalsport

Maurice Greene: Blake će prekinuti dominaciju Bolta

Smatram da je Blake dovoljno "lud" i mentalno jak da izađe na stazu uvjeren da može pobijediti. Ne vjerujem da se Blake boji Bolta - rekao je Greene

Usain BoltUsain BoltUsain Bolt neće osvojiti zlatnu medalju u utrci na 100 metara na Svjetskom atletskom prvenstvu u korejskom gradu Daeguu, tvrdi nekad najbrži sprinter svijeta Maurice Greene.

Amerikanac je na krcatoj press-konferenciji uoči početka natjecanja za sprintere za 100 metara iznio zanimljivu tezu koja tvrdi da će Boltov trening-partner Yohan Blake prekinuti njegovu dominaciju.

- Na svjetskim se prvenstvima zvijezde rađaju. Mislim da će ovo obilježiti veliko iznenađenje. Smatram da je Blake dovoljno "lud" i mentalno jak da izađe na stazu uvjeren da može pobijediti. Ne vjerujem da se Blake boji Bolta - rekao je Greene.

- Ne želim podcjenjivati Bolta, ali mislim da više nije onaj isti trkač koji je istrčavao stotku za 9.58, jer si je u posljednje vrijeme dozvolio nekoliko poraza zbog čega ga se sprinteri više toliko ne boje. Upravo zbog toga smatram da je netko sposoban pobijediti ga - zaključio je Greene.

Vezane vijesti

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Bolt: Nitko u Londonu nema šanse protiv mene!

Najbrži čovjek svijeta Usain Bolt "obavijestio" je sve konkurente na predstojećom Olimpijskim igrama u Londonu da nemaju što tražiti protiv njega u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika