28.08.2011. / 10:28

Autor: Hina

Chavez će treću kemoterapiju primiti kod kuće

Venezuelski predsjednik Hugo Chavez će treći ciklus kemoterapije koji počinje u nedjelju, primiti u vojnoj bolnici u Caracasu, umjesto na Kubi, gdje je primio prva dva.

Hugo ChavezHugo ChavezVenezuelski predsjednik Hugo Chavez će treći ciklus kemoterapije koji počinje u nedjelju, primiti u vojnoj bolnici u Caracasu, umjesto na Kubi, gdje je primio prva dva.

Pedesetsedmogodišnji predsjednik koji je na vlasti od 1999. nije iznio pojedinosti u svom televizijskom nastupu u subotu, ali odluka da iduću kemoterapiju primi kod kuće može značiti da s više optimizma gleda na svoj oporavak prije predizborne utrke za novi šestogodišnji mandat 2012.

Socijalistički vođa operiran je u lipnju u Havani gdje mu je uklonjen tumor, nakon čega se dvaput vraćao na otok radi primanja kemoterapije, kao gost i mentor bivšeg kubanskog vođe Fidela Castra.

Vraćajući se stilu vladavine kakav je imao prije nego se razbolio, Chavez je ovog tjedna pojačao radne aktivnosti, predvodeći nekoliko vladinih sjednica na kojima je najavio nove vladine projekte i koje je prenosila državna televizija.

Vezane vijesti

Hugo Chavez na novoj rundi zračenja na Kubi

Hugo Chavez na novoj rundi zračenja na Kubi

Predsjednik Venezuele Hugo Chavez je subotu otputovao na Kubu na treću rundu terapije svog zloćudnog oboljenja zračenjem, objavila je državna… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika