28.08.2011. / 11:12

Autor: Hina

Ne odustaju: Chelsea nudi za Modrića 45 milijuna eura

Nastavlja se lov Chelsea na hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Prema navodima engleskog tiska 'Bluesi' sada nude Tottenhamu 45 milijuna eura odštete.

Luka ModrićLuka ModrićNastavlja se lov Chelsea na hrvatskog reprezentativca Luku Modrića. Prema navodima engleskog tiska 'Bluesi' sada nude Tottenhamu 45 milijuna eura odštete.

Do konca prijelaznog roka još su četiri dana i na Stamford Bridgeu nemaju previše vremena kako bi konačno slomili otpor Spursa. Na White Hart Laneu za sada šute. Tottenhamov predsjednik Daniel Levy do sada je već odbio tri ponude Chelsea, no Roman Abramovič ne posustaje. Chelsea je prvo ponudio 25 milijuna eura, pa 30 milijuna eura, a zatim i 35 milijuna eura, te veznjaka Yossia Benayouna. Sada je na stolu ček s iznosom od 45 milijuna eura.

Lukinu želju za prelaskom u Chelsea, Levy je pokušao ugasiti povišicom. Tako bi hrvatski veznjak trebao zarađivati oko 100.000 eura tjedno što je povišica od 23.000 eura.

I dok je sudbina oko Modrićeve promjene kluba još uvijek neizvjesna, Chelsea je kupio mladog meksičkog reprezentativca Ulisesa Davilu. Dosadašnji veznjak C.D. Guadalajara potpisao je za londonski sastav ugovor na pet godina. Davila je član meksičke U-20 reprezentacije koja je na nedavnom svjetskom prvenstvu u Kolumbiji osvojila treće mjesto.

"Ulisesa je željelo desetak europskih klubova, no ponuda Chelsea je bila najbolja. Englezi su načinili sjajan posao," kazao je direktor meksičkog kluba Michael Emenalo.

Davila je peto pojačanje Chelsea ovoga ljeta nakon što su na Stamford Bridge stigli Thibaut Courtois, Romelu Lukaku, Oriol Romeu i Juan Mata.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

registracija
27/8/10

ciglanailovac, 28.08.11. 11:28

hehehehehehehehe,mo`os mislit........


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika