28.08.2011. / 12:39

Autor: Totalsport

Ferguson: Nama se ne može dogoditi šestogodišnja suša

City. Naša je sreća što smo gotovo uvijek dio ciklusa na vrhu – izjavio je Ferguson

Sir Alex FergusonSir Alex FergusonSir Alex Ferguson, trener nogometne momčadi Manchester Uniteda, "pecnuo" je svog dugogodišnjeg rivala na Arsenalovoj klupi Arsenea Wengera uoči nedjeljnoga premierligaškog derbija na Old Traffordu.

- Ne bih dopustio da se nama dogodi "suša" trrofeja u trajanju od šest godina. To je za nas jednostavno neprihvatljivo – rekao je 69-godišnji Škot, koji u posljednje vrijeme inače brani Francuza protiv kojeg se u Premierligi bori 15 posljednjih godina.

- Arsene ima svoj način upravljanja momčadi, ja imam svoj. Nastojite uvijek izvući najbolje iz vlastitih uvjerenja i to je ono što pokušava činiti i on. Ne znam točno kakva je njegova filozofija, no dugi vremenski period oslanjao se na skupinu dobrih mladih francuskih igrača. Sada vidim da mu je taj izvor presušio.

- Moćne momčadi se u nogometu mijenjaju kroz cikluse. Treneru ne preostaje ništa drugo osim da se nada da će što ćešće biti dijelom tih ciklusa. Godinama smo se za titulu borili s Arsenalom. Onda se pojavio Chelsea, a danas Manchester City. Naša je sreća što smo gotovo uvijek dio ciklusa na vrhu – izjavio je Ferguson za The Observer, nedjeljno izdanje britanskog dnevnika Guardiana.

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika