29.08.2011. / 08:17

Autor: Hina , Nacional.hr

MTV - Katy Perry, Lady Gaga i Adele dobile najviše nagrada

Lady Gaga je dobila dvije nagrade - za najbolji ženski video za "Born This Way", te za pjesmu s najboljom porukom, također za "Born This Way”. Adele je za pjesmu "Rolling in the Deep" dobila nagrade za režiju i kinematografiju

U Los Angelesu su kasno navečer u nedjelju dodijeljene MTV glazbene video nagrade (MTV Video Music Awards) za 2011. godinu, a nagradu za najbolji video dobila je Katy Perry za pjesmu "Firework".

Britanska pop zvijezda je dobila nagradu i za najbolju suradnju i to s Kanye Westom u pjesmi "E.T." za koju je dobila nagradu i za vizualne efekte. Perry je imala ukupno čak devet nominacija, no na koncu se morala zadovoljiti sa tri nagrade.

"Ponosna sam na pjesmu Firework za koju sam dobila nagradu. Zaista smo odradili kvalitetan posao. Kada sam je prvi put pjevala imala sam osjećaj kako bi to mogla biti dobra priča," poručila je Katy Perry.

Lady Gaga je dobila dvije nagrade - za najbolji ženski video za "Born This Way", te za pjesmu s najboljom porukom, također za "Born This Way”. Adele je za pjesmu "Rolling in the Deep" dobila nagrade za režiju i kinematografiju.

Nagrada za najbolji muški video pripala je Justinu Bieberu za pjesmu "U Smile", nagradu za najboljeg novog izvođača dobio je Tyler, dok je najbolji video u pop kategoriji proglašena pjesma "Till the World Ends" koju izvodi Britney Spears. Najbolji rock video pripao je Foo Fightersima za "Walk", a hip-hop video Nicki Minaj za "Super Bass". Nagrada za koreografiju pripala je Beyoncéa za pjesmu "Run the World".

Upravo je Beyonce bila jedna od glavnih zvijezda večeri. Ovoga puta ne zbog svoje glazbe, već zbog medijskih nagađanja o trudnoći. Popularna pjevačica je nedavno opovrgnula nagađanja u medijima o tome kako ona i njezin suprug, reper Jay-Z očekuju svoje prvo dijete, međutim čini se kako je ipak trudna. Beyonce se cijelu večer smijala, spremno pozirala sa zaobljenim trbuščićem, no niti ona niti i njezin suprug nisu željeli davati nikakve izjave.

Vezane vijesti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

SAD čestitao Hrvatskoj Dan državnosti

Sjedinjene Države uputile su Hrvatskoj čestitku u povodu Dana državnosti 25. lipnja. "U ime predsjednika Baracka Obame i naroda Sjedinjenih Država,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika