29.08.2011. / 08:36

Autor: Hina

Dva navijača propucana, trener imao srčani udar

Policija za sada nije otkrila kako je došlo do pucnjave niti je otkrila počinitelje. Ranjeni navijači su hitno prevezeni u bolnicu gdje su operirani i za sada su stabilno

IlustracijaIlustracijaDvojica navijača Palmeirasa ranjena su u pucnjavi koja se dogodila nakon utakmice brazilskog prvenstva protiv Corinthiansa, dok je trener Vasco da Game Ricardo Gomez (46) doživio srčani udar za vrijeme utakmice protiv Flamenga.

Do pucnjave između navijača došlo je u gradu Prudenteu gdje je utakmica igrana na neutralnom terenu zbog prijašnjih divljanja navijača. Policija za sada nije otkrila kako je došlo do pucnjave niti je otkrila počinitelje. Ranjeni navijači su hitno prevezeni u bolnicu gdje su operirani i za sada su stabilno.

Drama se dogodila i na utakmici između Vasco da Game i Flamenga kada je sredinom drugog poluvremena Gomez doživio srčani udar. Trener Vasco da Game požalio se na bolove u prsima zbog čega je prevezen u bolnicu. Gomez je lakši srčani udar doživio i prošle godine dok je bio trener Santosa. Tada je prevezen u bolnicu poslije utakmice u kojoj je proveo nekoliko tjedana.

"Nažalost, njegovo stanje je vrlo teško i zabrinjavajuće. Ovo je već drugi srčani udar," kazao je klupski liječnik Clovis Munhoz.

Na ljestvici brazilskog prvenstva vodi Corinthians (37) ispred Flamenga (36), Sao Paula (35) i Vasco da Game (35).

Vezane vijesti

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

Njemačkoj kazna zbog neonacističke zastave

UEFA je kaznila Njemački nogometni savez s 25.000 eura jer su njemački navijači na utakmici EURA protiv Danske istakli neonacističku zastavu. Istraga… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika