29.08.2011. / 11:29

Autor: Totalsport

Ukrajinska liga: Kiks Šahtara, Vukojević bolji od Kalinića i Strinića

Na prvenstvenoj ljestvici Dinamo Kijev i Šahtar sada djele prvo mjesto s 20 bodova, ali je momčad iz Kijeva ipak u maloj prednosti zbog bolje gol razlike

Ognjen VukojevićOgnjen VukojevićU osmome kolu ukrajinske nogometne lige Vukojevićev Dinamo Kijev je s 4-0 bio bolji od Dnjipra, dok je je Srnin Šahtar kiksao na gostovanju kod Černomoreca odigravši 2-2.

Dinamo Kijev je visokom pobjedom 4-0 projurio kroz Dnjepropetrovsk, te je kiksom Šahtara zasjeo na vrh ljestvice. Hrvatski reprezentativac u momčadi iz Kijeva, Ognjen Vukojević, odigrao je svih 90 minuta za pobjedničku momčad, dok je kod poraženih Nikola Kalinić također odigrao cijeli susret, a Ivan Strinić je zamjenjen na poluvremenu.

Šahtar je kasno primljenim pogotkom Burdujana remizirao (2-2) kod Černomoreca, čime je dozvolio da ga Dinamo sustigne na vrhu ljestvice. Za momčad iz Donjecka Dario Srna je odigrao cijelu utakmicu, dok ju je drugi hrvatski reprezentativac Eduardo promatrao s klupe.

Na prvenstvenoj ljestvici Dinamo Kijev i Šahtar sada djele prvo mjesto s 20 bodova, ali je momčad iz Kijeva ipak u maloj prednosti zbog bolje gol razlike.

Ukrajinska liga, 8. kolo:

Dnjipro - Dinamo Kijev 0-4 ( Popov 24, Milevski 25, Jarmolenko 45, 70)

Černomorec - Šahtar 2-2 (Burdujan 6, 90 / Jadson 25, Mitarjan 83)

Vezane vijesti

Pogodak Eduarda, Srna dvostruki asistent

Pogodak Eduarda, Srna dvostruki asistent

Nogometaši Šahtara lakoćom su prošli gostovanje kod Krivbasa kojeg su, s 4-0, pobijedili u utakmici 20. kola ukrajinske Premierlige. Bitni igrači su… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika