29.08.2011. / 12:04

Autor: Hina

Video: U Indiji putnici skakali iz zrakoplova

Užasnuti putnici iskočili su iz zrakoplova Airbus tvrtke Gulf Air kad je letjelica skrenula s piste prilikom slijetanja na jugu Indije, prije nego su postavljene stepenice za izlaz, rečeno je u ponedjeljak iz izvora zračne luke.

Ozlijeđeni su oni koji su iskočili prerano (Foto: Screenshot)Ozlijeđeni su oni koji su iskočili prerano (Foto: Screenshot)Užasnuti putnici iskočili su iz zrakoplova Airbus tvrtke Gulf Air kad je letjelica skrenula s piste prilikom slijetanja na jugu Indije, prije nego su postavljene stepenice za izlaz, rečeno je u ponedjeljak iz izvora zračne luke.

Sedam putnika ozlijeđeno je u incidentu do kojeg je došlo u ponedjeljak prije svitanja u zračnoj luci u Cochinu, središtu turistički razvijene države Kerala. Prilikom slijetanja po lošem vremenu, Airbus A320 iz pravca Bahreina otkliznuo se i završio u travi.

"Zrakoplov na letu Bahrein-Cochin završio je let 10 metara pored piste. Neki uspaničeni putnici iskočili su kroz sigurnosne izlaze prije nego su postavljene stepenice", izjavio je direktor zračne luke Cochin A.C.K. Nair ističući da je u letjelici bilo 137 osoba.

"Zbog oštećenog nosa letjelice, tobogani na napuhavanje nisu funkcionirali. Spasilačka ekipa je počela dopremati pomične stepenice ali su ljudi krenuli skakati prije njihova dolaska", kazao je on.

"Ozlijeđene su osobe koje su prerano skočile", dodao je on.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
26/11/09

CH2710, 29.08.11. 15:39

Video: U Indiji putnici skakali iz zrakoplova
---------------------------------------------------------------
A na filmu niti jednog jedinog putnika koji je iskakao... bravo novinaru... i naslovu...!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika