29.08.2011. / 14:52

Autor: Nacional.hr

Horvatinčić pred bankrotom: Nakupio više od 130 milijuna kuna duga?

Santa Marina, u čijem je vlasništvu i istoimena jahta kojom je Horvatinčić usmrtio talijanski par, uz preneseni gubitak od 16 milijuna kuna izgubila je lani još 30,2 milijuna kuna, što je ukupno 46,2 milijuna kuna

Tomislav Horvatinčić (Pixsell)Tomislav Horvatinčić (Pixsell)Tvrtke poduzetnika Tomislava Horvatinčića posljednjih su godina nakupile više od 130 milijuna kuna gubitaka, pišu Novosti. Riječ je o kompanijama Hoto grupa, Hoto vile i Santa Marina, od kojih je samo Hoto grupa, investitor projekta na Cvjetnom trgu, lani izgubila 42,6 milijuna kuna, što ukupno čini 82,3 milijuna kuna gubitka.

Radi se o gubicima zbog kamata i negativnih tečajnih razlika, koje su iznosile 24 milijuna kuna, a čini se da su nastale zato, pišu Novosti, što je Horvatinčić gradnju na Cvjetnom trgu financirao kreditom Hypo Leasinga od 217,5 milijuna kuna, vezanim uz švicarski franak, koji je koncem prošlog ljeta zamijenio kreditom u eurima.

Santa Marina, u čijem je vlasništvu i istoimena jahta kojom je Horvatinčić usmrtio talijanski par, uz preneseni gubitak od 16 milijuna kuna izgubila je lani još 30,2 milijuna kuna, što je ukupno 46,2 milijuna kuna.

Vezane vijesti

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Zvao Karamarka i Bandića zbog Horvatinčića

Na Općinskom sudu u Šibeniku danas je nastavljeno suđenje zagrebačkom poduzetniku Tomislavu Horvatinčiću zbog izazivanja teške pomorske nesreće 16.… Više

Komentari

registracija
4/1/09

miroljubiv, 29.08.11. 18:18

Najprije država treba proglasiti stečaj,prije svega,jer ovdje svatko svakom nešto duguje,nije samo u pitanju novac.osobni bankrot koji predlažu prezaduženim građanima,država najprije treba sprovesti na sebi i ovakvim pojedincima kojima je valjda dozvoljen minus od milijardu kunau poslovanju da bi takva firma proglasila bankrot.Još ove jeseni pet ambalaža će vrijediti poput zlata.Najprije smo moralno bankrotirali kao narod u svakom pogledu,tako da očekujem ovakve vijesti gotovo svakodnevno.budalast narod poput našeg nije naučio ništa iz domovinskog rata,a također i od preponosnog i jedinstvenog japanskog naroda koji premijera redovno mijenja svake godine.


registracija
27/8/09

Lujo1, 29.08.11. 21:00

O oviom biolesnom i bijesnom psu više ne čitam članke (bljuje mi se od njega), ali bi naslovu:
"Horvatinčić pred bankrotom: Nakupio više od 130 milijuna kuna duga?" dodao:
- ubio najmanje troje ljudi,
- uništio gomilu sudbina,
- podmitio gomilu "dužnosniks" (sudaca, politikanata, policajaca i td.
- dao ogroman prilog svekolikom rasulu države,
- itd. itd.
Bože zakaj si ga ne zemeš i ne smjestiš u 9. krug pakla - molimo Te!!!


registracija
10/7/09

Anemona, 29.08.11. 21:50

Na kraju nece imati ni novcica kojim bi platio odstetu.
Jadnik,nece on biti kriv!


registracija
9/11/09

superhik, 30.08.11. 03:01

Preporucan prosjecnom gradjaninu da se on ili ona pokusa zaduziti samo 1,3 miliona kuna (sto puta manje od gospon Hohstaplera), pa neka mi javi kako je prosao pokusaj zaduzivanja za puno manji iznos od ovoga Hohstaplera.
Ako se toliko i zaduzio tko mu je odobrio sve te zajmove?


registracija
11/1/11

Kinezojapanac, 30.08.11. 04:44

Ovaj lik se igra sa milionima kuna kao ja sa lipama. Ovo sto piše ili nije istina ili ako je istina još nekog treba ubiti.


registracija
10/1/07

satruncica, 31.08.11. 14:10

Ne sekirajte se, prokleli su ga oni koji su cvokotali zimus u Varšavskoj, a on im pred nosom mahao papirima. I slikao se na režimskoj televiziji.

Ako ima imalo pravde trunut će još dugo u zatvoru. nadam se da ga gnjide od odvjetnika i njegovi milioni neće uspjeti spasiti. A istraživačkim novinarima i svim istražnim organima (sud, uskok) poručujem da se zapute na otok Lopud kraj Dubrovnika i raspitaju se kod Nele kako je njena majka kupila kuću od Zdravka Perčina (sjetite se Dubravkinog puta) i mještana kako je taj stari jarac glisirao po pitomoj uvali sa istim ovim gliserom ubojicom i samo čudom nije nitko stradao...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika