29.08.2011. / 15:14

Autor: Totalsport

Hamilton priznao: Krivnja je 100% moja!

Mislio sam da sam ga u potpunosti prošao. Ispričavam se Kamuiju, kao i mojoj momčadi, koja od mene zaslužuje bolje - rekao je svjetski prvak iz 2008. godine

Lewis Hamilton Lewis Hamilton Britanski pilot McLarena Lewis Hamilton Twitterom je u ponedjeljak poslao svoju ispriku i priznanje krivnje zbog sudara koji je izazvao u nedjelju na 12. utrci sezone Formule 1, Velikoj nagradi Belgije u Spa Francorchampsu.

- Nakon što sam pogledao snimku, shvatio sam da je pogreška 100% moja. Nisam Kamuiju Kobayashiju dao dovoljno prostora. Mislio sam da sam ga u potpunosti prošao. Ispričavam se Kamuiju, kao i mojoj momčadi, koja od mene zaslužuje bolje - rekao je svjetski prvak iz 2008. godine.

S japanskim vozačem Saubera Lewis se sudario u 13. krugu pri borbi za četvrto mjesto. Nakon utrke izjavio je da se ne osjeća krivim i da se Kobayashi zaletio u njega.

Hamilton je zbog svoje pretjerane naglosti na stazi postao jedan od najozloglašenijih vozača, čija se nepromišljena pretjecanja sve više analiziraju.

Austrijska legenda Formule 1 Nikki Lauda po svršetku utrke u Belgiji u nedjelju je izjavio:

- Bio je supertalentirani i uistinu fantastičan vozač. Nažalost, donio je dosad previše, puno previše glupih odluka.

Vezane vijesti

Hamiltonu VN Kanade

Hamiltonu VN Kanade

Britanski vozač Lewis Hamilton u McLarenu pobjednik je Velike nagrade Kanade, sedme utrke SP-a Formule 1 održane u Montrealu. Hamilton je sedmi… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika