29.08.2011. / 19:22

Autor: Hina

M. Bachmann: Irene je Božja poruka Washingtonu da promijeni svoju politiku

Uragan Irene i prošlotjedni potres na istoku Sjedinjenih Država poruka je od Boga da Washington promijeni svoju politiku, kazala je u ponedjeljak kandidatkinja za republikansku predsjedničku nominaciju Michele Bachmann.

Irene BachmannIrene BachmannUragan Irene i prošlotjedni potres na istoku Sjedinjenih Država poruka je od Boga da Washington promijeni svoju politiku, kazala je u ponedjeljak kandidatkinja za republikansku predsjedničku nominaciju Michele Bachman.

Bachmann je građanima Poinciane na Floridi poručila da je taj strašni uragan, koji je usmrtio 21 osobu i izazvao poplave i prekid struje diljem američke istočne obale, "Božje djelo" i pouka da se Washington uozbilji.

Kongresnica iz Minnesote, koja je postala medijski zanimljiva oštrim napadima na demokratskog predsjednika Baracka Obamu i njegovu vladu, podsjetila je da je Washington i istok zemlje već pogodio potres jakosti 5,8 stupnjeva. "Washingtone, kad ćes shvatiti poruku? Potres, uragan! Slušaš li uopće? Amerikanci su učinili sve što su mogli i došlo je vrijeme za Božju poruku i mi je upravo dobivamo", rekla je Bachmann i izazvala smijeh dijela publike.

Bachmann ima potporu konzervativnog pokreta Tea Party i drugih vjerskih socijalnih konzervativnih skupina, ali ankete pokazuju da u utrci zaostaje za teksaškim guvernerom Rickom Perryjem i umjerenim Mittom Romneyjem.

Vezane vijesti

Uklještena među pločama

Uklještena među pločama

U utorak je snažan potres ponovo pogodio sjever Italije. 17 ljudi je poginulo, stotine su teško ozlijeđene a oko 14.000 osoba je ostalo bez krova nad… Više

Komentari

registracija
14/11/07

laufer, 29.08.11. 19:58

Očito ni Amerikancima ne nedostaje glupana.


registracija
11/10/10

agaSovulj, 29.08.11. 20:16

naši su manje štetni - imaju utjecaj samo na Balkanu.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika