30.08.2011. / 10:35

Autor: Bojana Križić

Hit iz kreativne radionice Luke Bulića i Ivana Šarića

'Pjesma se zove 'Jebo te led' jer u Hrvatskoj ne možemo pjevati o sreći'

U Hrvatskoj je, kažu komičari, nemoguće pjevati o sreći, pa su obradu talijanskog klasika 'Felicita' nazvali u duhu s vremenom - 'Jebo te led'

Festival smijeha, kako odmilja publika naziva PANČ festival, festival stand-up komedije, i ove je godine nasmijao nekoliko tisuća ljudi u samo tri, odnosno četiri dana.

S pozornice zagrebačke Tvornice kulture u publiku su curili komentari i kritike, i nitko nije bio pošteđen. Najviše je, ipak, oduševio publiku već dobro uigran tim 'kreativaca' triju radijskih postaja: Antene, Narodnog i Totalnog FM-a, Ivan Šarić i Luka Bulić koji su svoje nastupe zaokružili jednim zajedničkim.

Naime, premijerno su izveli pjesmu 'Jebo te led', obradu talijanskog klasika 'Felicita' kojom su najavili zajednički projekt kojega polako spremaju. "Radimo na jednom projektu koji bi se trebao izvoditi u kazalištima. Bit će u našem stilu, puno šale i smijeha, pa malo pjesme, jer moram i ja bit na pozornici", našalio se Luka Bulić, poznati imitator koji najviše voli 'skidati' Arsena Dedića, Kemala Montena, Massima Savića i Olivera Dragojevića.

Zajednički projekt Bulić-Šarić neće, kažu komičari, biti sličan Spektakluku glumaca Renea Bitorajca i Tarika Filipovića, no bit će na tragu toj hit predstavi uz veliko sudjelovanje publike - "Cilj nam je napraviti predstavu koja će biti drugačija svaki put. Da je možeš pogledati deset puta i da ti svaki put bude dobra i dobro te nasmije. Sudjelovanje publike tu je jako bitna stavka" pojasnio je Ivan Šarić. U iščekivanju toga projekta koji bi, kako kažu dečki, ako nastave ovim tempom mogao zaživjeti kroz nekih pedesetak godina, uživajte u pjesmi 'Jebo te led'.

Vezane vijesti

Šarić će zbog snimanja Grabar-Kitarović dobiti otkaz, sankcije i za...

Šarić će zbog snimanja Grabar-Kitarović dobiti otkaz, sankcije i za veleposlanicu

Ivan Šarić, djelatnik Veleposlanstva RH u Washingtonu priznao je na obavijesnim razgovorima sa MUP-om da je snimao i pratio obitelj veleposlanice… Više

Komentari

registracija
20/6/11

etna47, 31.08.11. 09:54

Ako niste sretni i nemožete pjevat o "SREĆI" onda potražite sreću u nekoj drugoj zemlji tamo vas čeka na svakom koraku samo se treba "znati sagnuti i podignuti".
Vama se pružilaa prilika u vlastitoj zemlji ali vi se neznate SAGNUTI i PODIGNUTI. Priče da u drugim zelmljama teče MED I MLJEKO su samo priče.


registracija
2/9/11

brada53, 02.09.11. 09:40

Da slažem se stobom da ne teče med i mlijeko, ali valjda to znači da trebamo pljeskati svakom potezu vlasti. Nikako da promijenimo naš podanički mentalitet... takvi kao ti ne mijenjaju svijet...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika