30.08.2011. / 15:18

Autor: Totalsport , Nacional.hr

Đoković: Kondicijska čahura nema veze s mojim rezultatima

Bilo bi lijepo kada bi ona mogla letjeti sa mnom na sve turnire na kojima nastupam, ali to nažalost nije tako

Novak Đoković Novak Đoković Srbijanski tenisač Novak Đoković demantirao je napise, koji su se brzinom munje proširili svijetom, da je za njegove uspjehe najzaslužnija kondicijska čahura koju navodno koristi od poraza u finalu US Opena 2010. godine.

- Nisam koristio čahuru još od 2010. godine i ona nema veze sa mojim uspjesima u proteklih 10 mjeseci. Kondicijska čahura se trenutno nalazi u New Jerseyu kod mog prijatelja Gordona. Bilo bi lijepo kada bi ona mogla letjeti sa mnom na sve turnire na kojima nastupam, ali to nažalost nije tako. Imam svog kondicijskog trenera koji mi je sasvim dovoljan. Pobjedničku rutinu ne mijenjam - rekao je prvi tenisač svijeta Novak Đoković.

Dodajmo kako se Đoković pridružio međunarodnoj organizaciji za dječja prava (UNICEF) kao ambasador Srbije.

- Ponosan sam što sam postao dio organizacije kako bih pomogao u shvaćanju koliko je bitna edukacija kod djece od najranijih dana djetinjstva. Veselim se što ću moći pomoći napraviti razliku kod djece u cijeloj Srbiji, a posebno kod one koja imaju manje izgleda učiti i razviti svoj puni potencijal - rekao je Đoković

Vezane vijesti

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Roland Garros: Đoković izborio finale protiv Nadala

Srbin Novak Đoković, najbolji tenisač svijeta, prvi puta u karijeri ostvario je plasman u finale Roland Garrosa. U polufinalu je pobijedio Švicarca… Više

Komentari

registracija
30/6/11

exyuman, 30.08.11. 20:42

Sve meceve usopena ( pa i nasih tenisera ) pratite uzivo na sl. sajtu : http://adf.ly/2TvUU ( posle otvaranja linka, sacekajte odbrojavanje u gornjem desnom uglu i idite na skip ad ).


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika