30.08.2011. / 15:24

Autor: Totalsport

Armand Traore pojačao QPR

- Dosada nisam mogao pokazati što sve mogu s obzirom da sam bio u dva iznimno velika kluba (Arsenal i Juventus) u kojima se nisam izborio za prvu momčad - rekao je Traore

Armand Traore (Wikipedia)Armand Traore (Wikipedia)Queens Park Rangersi doveli su još jedno pojačanje uoči završetka prijelaznog roka. Radi se o Senegalcu, bivšem nogometašu Arsenala, Amandu Traoreu.

Senegalac je treće pojačanje otkako je novi gazda Tony Fernandes preuzeo klub. Prije njega u momčad iz zapadnog dijela Londona stigli su Joey Barton i Luke Young. Traore je s QPR-ima potpisao trogodišnji ugovor.

- Dosada nisam mogao pokazati što sve mogu s obzirom da sam bio u dva iznimno velika kluba (Arsenal i Juventus) u kojima se nisam izborio za prvu momčad. Veselim se igranju na regularnoj bazi. Ambicije novog vlasnika i kalibar igrača s kojima klub raspolaže su me ponukale da potpišem za QPR - rekao je Traore.

Menadžer QPR-a Neil Warnock zadovoljan je kupnjom Traorea, te mu je dao do znanja da računa na njega u prvoj momčadi.

- Armand je mlad i atraktivan igrač koji samo može postati bolji ako igra za klub poput našeg na regularnoj bazi. Njemu nedostaju utakmice, a to će ovdje dobiti. Nitko još nije izvukao ono najbolje iz njega, ali vjerujem da će u nekoliko idućih godina pokazati ono što ja vjerujem da posjeduje. Traore je vrhunsko pojačanje za našu lijevu stranu - zadovoljan je bio obavljenjim poslom Neil Warnock.

Vezane vijesti

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

United ponudio 17 milijuna eura za Shinjija Kagawu

Odlični 23-godišnji japanski nogometaš Shinji Kagawa na sigurnom je putu odlaska iz dortmundske Borussije, kluba s kojim je posljednje dvije sezone… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika