30.08.2011. / 16:05

Autor: Nacional.hr

Prodanović: Sanader nije nikog prozivao, ali je podsjetio tko je znao za MOL

Sanaderov odvjetnik pohvalio je svog klijenta koji je na pitanja tužitelja odgovarao suvislo i suvereno

Čedo ProdanovićČedo ProdanovićIvo Sanader odgovarao je na pitanja istražitelja USKOK-a vezano uz optužbu da je primio 10 milijuna eura mita kako bi mađarskom MOL-u prepustio upravljačka prava u Ini.

Kako je nakon davanja iskaza novinarima rekao njegov odvjetnik Čedo Prodanović, Sanader je odbacio tvrdnje da je primao ikakvu proviziju u tom slučaju.

Prodanović je rekao kako je Sanader ponovio ono što je rekao saborskom povjerenstvu koje je istraživalo privatizaciju Ine. Točnije, potvrdio je kako je normalno da stranka koja ima više dionica ima i veća prava.

Sanaderov odvjetnik pohvalio je svog klijenta koji je na pitanja tužitelja odgovarao suvislo i suvereno, te je dodao kako Sanader nije prozivao nikoga poimence već je podsjetio na ljude koji su bili upoznati sa sadržajem ugovora s MOL-om.

Prodanović je novinarima rekao kako tužitelji nisu pokazali nikakvu konkretnu dokumentaciju kojom bi potkrijepili svoje tvrdnje da je Sanader primio mito te je još jednom podsjetio da je Sanader bilo kakvu vezu s mitom porekao još na početku istrage.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

registracija
2/6/11

stereo, 31.08.11. 06:49

Ja sam znao za Sanadera


registracija
22/4/11

www, 31.08.11. 15:26

PA ZATO I NIJE PODIGNUTA OPTUŽNICA ZA INU , VEĆ ZA HIPO.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika