30.08.2011. / 16:10

Autor: Hina

Skye News: Gadafi u petak otišao iz Tripolija

Svrgnuti libijski čelnik Moamer Gadafi do petka je bio u Tripoliju i potom otišao na jug, u pustinjski grad Sabu, objavio je u utorak britanski Sky News pozivajući se na 17-godišnjeg tjelohranitelja Gadafijeva sina Kamisa.

Moamer GadafiMoamer GadafiSvrgnuti libijski čelnik Moamer Gadafi do petka je bio u Tripoliju i potom otišao na jug, u pustinjski grad Sabu, objavio je u utorak britanski Sky News pozivajući se na 17-godišnjeg tjelohranitelja Gadafijeva sina Kamisa.

Gadafijevo skrovište nepoznato je otkako su ustaničke snage zauzele Tripoli.

Sky prenosi riječi uhićenog tjelohranitelja koji je rekao da se Gadafi susreo s Kamisom u petak u 1,30 sati poslijepodne u svome stožeru u Tripoliju koji je tada bio izložen žestokoj vatri oporbenih snaga.

Gadafi je stigao automobilom i s njime je bila kćerka Aiša.

"Sastali su se na kratko, jako kratko. Dječak im nije bio blizu, ali ih je jasno vidio", rekao je Skyev reporter Stuart Ramsay.

"Potom su ušli u kolonu Land Cruisera i otišli. Razgovarao je s njegovim časnikom koji je rekao 'Krenuli su prema Sabi'", dodao je Ramsay.

Uz Gadafijev rodni grad Sirt, Saba je jedno od rijetkih preostalih mjesta pod nadzorom progadafijevih snaga.

Vezane vijesti

Gadafi je financirao Sarkozyja

Gadafi je financirao Sarkozyja

Bivši libijski premijer Al Bagdadi al-Mahmudi, zatočenik u tuniskom zatvoru, rekao je da je režim Moamera Gadafija financirao kampanju kandidata… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika