31.08.2011. / 09:48

Autor: Totalsport

Video: Di Canio se sukobio s vlastitim igračem

Clarke, koji je tek prije 10-ak dana pristupio klubu, odbio je ići u svlačionicu nakon utakmice, a nakon sukoba Di Canio je odbio prisustvovati na uobičajenoj press konferenciji

Menadžer engleskog nogometnog četvrtoligaša (League Two) Swidona Paolo Di Canio imao je žestok sukob sa svojim napadačem Leonom Clarkom nakon ispadanja u drugom kolu Carling kupa od Southamptona...

Swindon je poražen u drugome kolu engleskog Carling kupa s 3-1 od Southamptona, a nakon utakmice sukobili su se menadžer domaće momčadi, Paolo Di Canio, i njegov igrač Leon Clark. Najprije su imali jednu raspravu kod aut linije nakon posljednjeg sučeva zvižduka, da bi kasnije u tunelu sukob eskalirao do te mjere da se već spomenuti dvojac počeo naguravati, nakon čega su ih ljudi koji su se tamo našli morali razdvajati kako to naguravanje ne bi preraslo u tuču.

Clarke, koji je tek prije 10-ak dana pristupio klubu, odbio je ići u svlačionicu nakon utakmice, a nakon sukoba Di Canio je odbio prisustvovati na uobičajenoj press konferenciji. Na njoj se umjeto njega pojavio predsjednik Swindona Jeremy Wrey koji je pokušao objasniti što se točno dogodilo.

- Očito da je došlo do sukoba, ali bilo bi krivo upirati prstom u nekog prije nego sagledamo sve činjenice. Leon je pri izlasku s terena imao nesuglasice s kondicijskim trenerom, na što je Paolo rekao da se takve stvari rješavaju iz zatvorenih vrata. Taj se "nesporazum" nakon toga nastavio u tunelu - rekao je Wrey.

- Menadžer je imao svako pravo da primiri situaciju. Paolo je otišao vidno uznemiren jer smatra da ga je jedan od njegovih igrača iznevjerio - zaključio je predsjednik Swindona.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika